Mijn hoofd loopt om. Ik weet niet waarmee, maar er komt in ieder geval geen blog uit mijn handen. Ik gok dat alles weer voorbij is, wanneer ons huis in Nederland verkocht is. Het kost me allemaal een beetje teveel energie. Zo weten we tot nu toe nog niet eens wat we moeten betalen (we hebben namelijk door de verkoop een schuld bij de bank) en dat terwijl we nog 5 dagen hebben tot de verkoop. Internationale betalingen gaan inmiddels sneller dan vroeger, maar dan nog wordt het met z’n bedrag redelijk krap. Stress dus!
Verder ben ik deze week druk geweest voor Marlieke.com. Volgende week schrijf ik mijn bedrijf eindelijk in in Zwitserland en gaat dit dan officieel van start! Gelukkig afgelopen week al twee toffe offertes mogen maken en ook uit Nederland komen de hulpvragen van webshopeigenaars goed op gang. Mijn doel is er een hele goede bijverdienste uit te halen en dat betekent WERK AAN DE WINKEl!

Deze week een beetje een rustig weekoverzicht, terwijl mijn week eigenlijk dus best druk was.

Die letterlijker fase van Liza. “Elastiekje hoort in de staart” De staart van Gijs
Op zondag had ik het plan om met Eva fotos te gaan maken. Hiervoor had ik zwaarden nodig.
Een van de foto;s die ik heb gemaakt. Binnenkort zal ik de fotoshoot laten zien en vertellen voor welk bedrijf ik deze heb mogen maken
Zondagmiddag gingen we wandelen. Liza kreeg jeuk onder d’r muts en daarna had ze dit wilde haar
Toen we bovenop de berg waren, moesten ze even poseren voor me. Net toen de eerste druppels naar beneden vielen. Arme Liza!
maandag | Liza vond het laatste toetje met smarties in de koelkast. Dat geeft problemen dachten we. Niet met Liza. “Samen delen?” Vroeg ze aan Eva.
Dinsdagochtend was ze al lekker vroeg aan het kleuren. Netjes binnen de lijntjes!
Daarna liepen we naar de Speelgroep!
En genoot ik daarna van mn koffie in de zon!
Eva kwam thuis met een mooie tekening!
Al is het best koud, ik ben zo blij dat de sneeuw alleen nog maar op de berg ligt
‘s Avonds slapen de meiden heel lief samen
Woensdag hebben we een afspraak met de notaris voor de volmacht.
De rest van de dag ben ik ook druk en heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. ‘s nachts maak ik weer een foto van de twee slaapkoppen.
Donderdagochtend heb ik een gesprek voor een offerte en die middag is Eva weer naar school. Liza geeft een optreden weg
Vrijdag | Na de gymles gaan we naar de speeltuin! Het was alleen zo koud
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ooit een niezende giraffe gezien?

8 april 2014
Close
%d bloggers liken dit: