Hoi!!! Ik wens jullie allemaal een heel mooi en fijn 2018! Een jaar dat voor mij dit keer redelijk druk begon met heel veel verschillende opdrachten voor Marlieke.com. Deze week ben ik druk bezig met het bewerken van een newborn shoot, de flyers voor het carnavalsfeest en het programma van de cultuurvereniging. Helaas vrijwillige opdrachten, maar hee… dat verenigingsleven is extreem belangrijk voor de Zwitsers en uiteindelijk levert het me ook weer opdrachten op 😉 En in ieder geval lekkere etentjes! Buiten veel werkzaken, hadden we natuurlijk ook vakantie. We vierden oud en nieuw met vrienden, we wandelden wat, de kinderen zaten veel achter de spelcomputer ‘te gamen’ en we gingen voor het eerst naar de bioscoop. Een beetje een rustige week, maar prima en met veel foto’s!

Oja en excuses voor de belabberde kwaliteit – er ging iets mis met verzenden 🙂

Zondag zocht ik mijn #bestnine uit van 2017. Een mooie collage werd het.
We maakten zondag het huis klaar voor oudejaarsavond. Bakten oliebollen, kaasbroodjes en sate.
Het werd een heerlijke avond!
Maar wat was ik brak maandagochtend. Gelukkig kon ik wat bijslapen toen de kinderen Asterix en Obelix keken. Wat is Netflix fijn!
Eva
En toen werd ik versierd… Oh men en dat brakke hoofd!!
Ik was niet de enige die brak was. Floris kwam om 12 uur uit bed en ik vond dat hij om half 1 maar wel terug moest.
Wij wandelden even een rondje dorp
Met sneeuw, ijs en zon.
Het was een prima 5 kilometer!
Van oma spanje kregen de kinderen deze pannetjes en met het overgebleven beslag van zondag maakte ik kleine pannenkoekjes. Zelf at ik niks , ik werd brakker en brakker
We deden wat flauwe spelletjes
En toen Floris (inmiddels weer boven jan) de kinderen in bed gooide, dook ik twee uur in bad. Daar knapte ik van op!
Zus Sanne begint 1 januari met haar nieuwe bedrijf, waar ik het logo voor mocht maken. Wat een leuke reacties!!
Dinsdag gooien we de kerstboom eruit!
Ik maakte de lekkerste tomatensoep ever
De meiden waren heel lief en wilden zelfs als tweeling eruit zien
Woensdag was een luie dag en vond Gijs dat hij ‘s avonds te weinig aandacht had gekregen.
Liza is wel weer toe aan het normale ritme. Ze schrijft hier een boek voor haar knuffel muis
Donderdagmiddag gaan we naar de bioscoop. Voor het eerst voor de meiden en ze vinden het zo spannend. Helaas vergeet ik thuis mijn portemonnee… gelukkig had ik de kaartjes wel uitgeprint. Maar goed, in de auto had ik nog caprisonne en chocoladekoekjes liggen en dat verzachtte de pijn van geen popcorn een beetje.
En na alle avonturen van de dag, kan zij alleen maar lekker hangen bij me
Vrijdagochtend spelen Eva en Liza bij vriendjes en ze komen thuis met een mooie kroon.
‘s Middags knutselen we
Na het eten oefen ik met Eva met rekenen, Liza wilde ook leren rekenen en doet het niet verkeerd!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Serie Frauenlauf | Anneliese voelt zich een onderdeel van iets heel bijzonders!
Next Sporten in sportkleren van Hunkemöller

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: