Goedemorgen! Ook deze week was het weer vreselijk rustig op Lovethat. Sorry! Als ik weer wat meer tijd heb, wat meer rust heb en misschien ook wat meer te melden heb, dan meld ik me echt weer 🙂 Tot die tijd ben ik blij met de verhalen van Boor en houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van mijn drukke leventje iedere week in het weekoverzicht.

Deze week stond in het teken van de griep van Liza, ze kwam er maar niet uit. Maar ook natuurlijk carnaval en was ik weer een paar avondjes de hort op voor het een en ander. Ondertussen was ik hard aan het werk voor leuke opdrachten voor Marlieke.com. Het komt steeds meer van de grond. Onwijs leuk, maar het betekent wel dat ik goed mijn grenzen moet bewaken. Steeds maar met mijn hoofd aan het werk zijn is niet goed voor me. Dat weet ik, daarom plan ik zeker ook avonden op de bank, zoals nu. De finale van The Voice op en snel mijn weekoverzicht typen.

Zaterdagochtend had Eva op de scouting carnavalsfeest en ze ging als ‘Hup Holland Hup’. Het pakje is al vier jaar oud en het zit wat strak, maar dat was ook de mode vroeger!
Zaterdagmiddag gingen we naar de optocht in Oberriet.
Vooral Eva had het vreselijk naar d’r zin. Liza was absoluut niet fit en keek alleen een beetje.
Ik kocht nog een nieuwe vaas!
‘s Avonds eten we kaasfondue en eet Liza de pizza van de dag ervoor.
Eva had zich zondagochtend al vroeg zelf geschminkt. Wat een verschil met haar eerste schminkpoging twee jaar geleden!
Zondag gaan we naar de volgende optocht. In Allstätten dit keer
Er zat gelukkig iets meer leven in Liza!
Maar Eva was weer helemaal in d’r element
En ‘s avonds poetsen we haar snoetje weer helemaal schoon!
Maandagochtend worden we wakker in een witte wereld. Liza mag verkleed naar de spielgruppe.
Ik mag ‘s ochtends een zwangere dame op de foto zetten. Daarna gaat het schaatsen aan natuurlijk
Liza was op de spielgruppe niet fit en heeft veel op de bank gehangen. Thuis was het niet veel beter
Eva wilde mijn haar vlechten!
Dinsdagochtend lag er nog meer sneeuw en koud dat het ‘s ochtends was!
Als Liza van de spielgruppe afkomt spelen we nog een spelletje Lotti Carotti!
Daarna gaan we naar de laatste optocht. De kinderoptocht!
Vooraan bij deze Guggenmusikgroep lopen veel klasgenootjes van Eva en Liza. Zo leuk! De meiden zouden ook wel mee willen lopen.
En deze dame genoot!
En deze ook!
Na een koffiedate met vriendinnen gaan we naar huis en dat is maar goed ook. De koek is bij allebei op…
Er wordt (in ons deel van) Zwitserland weinig aan Valentijn gedaan. Al kwam Floris toch met wat lekkers thuis!
De auto staat weer eens bij de garage (de verwarming is kapot) en we gaan naar een vriendin om haar te helpen met een evenement dat ze organiseert. Liza had geen in om mij uit het oog te verliezen en plakte de hele dag aan mij vast. Eenmaal thuis maakt ze wel een enorm leuke tekening!
Eva vond het zo’n leuk idee en doet haar na
Omdat ik donderdagochtend de krabbeltreff moet regelen, moet er ook een taart gebakken worden. Vasten (leven zonder zoetigheid tot Pasen) wacht maar tot donderdag!
Om vier uur komt de verhuurder met een bedrijf dat hekwerken maakt langs. Liza besluit haar kont tegen de kribbe te gooien en de hele tijd te janken. Zo fijn. Niet veel later viel ze in slaap 🙂
Floris komt thuis met wat lekkers
‘s Avonds komt een vriendinnetje van Eva eten
Ik ga later uiteten met de gymclub en besluit ook een toetje te nemen. Deze ‘Bsoffene Appezöller’ was echt heerlijk!
Goedemorgen op donderdagochtend!
Na een gezellige koffie-ochtend, koop ik van die opdrachtenboekjes bij de Aldi. Ondertussen kijken we natuurlijk naar schaatsen!
Ze zijn er heelijk druk mee!
Donderdagavond heb ik en vergadering en daar heb ik dan eindelijk het programma van de cultuurvereniging in handen! Wat een werk zit daar in en wat is het goed geworden. Fijn!!!
Vrijdagochtend hebben we een leuke ochtend bij de gym.
Daarna vouw ik samen met de vereniging de programmaboekjes en een begeleidende brief in de enveloppen. Liza mocht met een vriendje mee naar huis.
Zoals altijd doen we op vrijdag de weekboodschappen. Ik was nogal geschrokken van het bedrag dat ik moest afrekenen, dus toen we wat gingen drinken bekeek ik de bon nog een keer. Bleek dat ik voor 20 harde broodjes 30 euro had betaald in plaats van 3 euro! Dat scheelde even!

Dit was mijn week. Hoe was jullie week?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Boor | Al vier jaar moeder
Next De meiden hebben een opgefriste kamer!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: