Deze week was hectisch. Mijn agenda (die van Klarheit die ik nog steeds in gebruik heb), zat ramvol en wie mij een beetje kent, weet dat ik daar nogal van huiverig voor ben. Ik heb graag overzicht en een soort van rust. Gelukkig waren het allemaal leuke dingen. Wat dacht je van een avondje op de schietbaan? Dat doe ik bijna nooit en daarom is zoiets wel extra tof. Verder ging ik nog naar BadMoms 2 en moest Eva naar de tandarts. Ook voor Eva was het een heftige week en ik verdacht Liza ervan dat ze blaasontsteking had. Kortom, er is weer veel gebeurd deze week!

Zaterdagochtend moesten we boodschappen doen. Liza had bedacht dat ze deze week pannenkoeken wilde eten en zocht een lekker recept uit
Een relaxte dag volgde, waarbij Eva ‘smiddags naar de scouting was. Ik genoot lekker van de laatste zonnestralen. De zon zou zich de rest van de week volgens de voorspellingen niet meer laten zien
Zaterdagavond aten we kaasfondue! Zo leuk dat de meiden dat nu ook mee eten
De zon zou zich toch niet meer laten zien? Zondagochtend was hij er nog eventjes toen ik mijn rondje deed. Daarna was de zon verdwenen en werd het koud
Omdat het rotweer was doken we lekker onder een dekentje op de bank
Nadat ik Eva maandagochtend ziek uit school had gehaald, deed ik de rest van de dag vrij weinig. Tot de avond! Schieten en daarna heerlijk eten. Prima avond dus.
Nadat ik met Liza naar school ben gelopen, loop ik weer een les met Evy. Dat ging lekker!
Na school spelen we nog even in de speeltuin
Woensdagochtend begon met het afzetten van Liza bij de verjaardag van haar vriendinnetje. Daarna met Eva naar de tandarts.
‘s Middags had Eva een feestje en ‘s avonds werden we allemaal verwacht voor de eerste repetitie van de Turnunterhaltung. We besluiten uiteindelijk onze decorstukken gelijk maar klaar te maken.
Terwijl Eva bij een vriendinnetje speelt, wil Liza alleen maar tv kijken. Uiteindelijk wordt het de tiptoi en is ze even zoet.
‘s Avonds kijken deze moeders Badmoms 2 tijdens Ladiesnight. Wat een aanrader.
Al vroeg rijden we naar de drogist. Liza wordt al een paar nachten huilend wakker van een jeukend/bijtend gevoel bij haar billen. Een blaasontsteking hebben we uitgesloten. We doen nu een wormenkuur.
Het schatje drinkt het zonder problemen.
Vrijdagochtend hebben we ook een buitenactiviteit met de MuKi turnen. Liza schrijft zelf haar naam en doet de activiteiten vol overgave!
Eva blijkt haar laatste legging ook kapot te hebben gemaakt. Een groot gat in haar knie, kleding en gezicht onder de modder!
Tijdens het boodschappen doen, krijg ik de meest geweldige uitspraak ever:
“Mama, waarom hangen daar allemaal zeehondenstaaarten?”
Deze opmerking kwam van Eva trouwens.
Omdat ze zo lief zijn tijdens het boodschappen doen, krijgen ze een probeerverpakking van Aquabeads. God, wat was dat een drama. Strijkkralen zijn zoveel makkelijker. Na 2 uur zijn die ‘beads’ nog niet vast en nat.
We eten lekker onze versie van Poké Bowl, gebaseerd op de versie van Franceska Kookt.
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Maak vandaag nog een originele kerstkaart voor social media

24 december 2015
Close
%d bloggers liken dit: