En alweer ben ik een dag te laat met het weekoverzicht. Bizar hoeveel vragen ik dan krijg over het weekoverzicht. Echt leuk. Dus neem je koffie en misschien omdat het zondag is; een croissantje en geniet van onze week in Zwitserland. De vakantie was weer voorbij. We moesten dus weer in het gareel. Sporten, naar school, speeldates en afspraken. Onze week was weer heerlijk druk. Kinderen waren allebei wel echt irritant. Liza jankte om alles en kon niks hebben van Eva, en Eva kon zichzelf afgelopen week ook maar moeilijk beheersen. Het was verder wel een leuke week hoor, een lastige op zijn tijd, maar ook wel echt een gezellige!

Zaterdagavond slapen de dames weer bij elkaar. Zo leuk. Lekkere rommel in Eva’s bed, en dat terwijl ze die dag haar kamer had opgeruimd!
Floris was in Venetie en had daar deze pistache-pasta meegenomen. Zo lekker!
Omdat de zondag een beetje een verloren dag is, slecht weer en koud, besluit ik met de meiden naar het zwembad gegaan. Wat was het leuk!
Maandagochtend is iedereen naar school en ga ik aan het werk, in mijn nieuwe planner nieuwe planner.
Maandagmiddag spelen Liza en ik Wie is het? Leuk nu ze het eindelijk begrijpt!
Zondag ging ik op zoek naar mijn sportschoenen en kon ik ze niet vinden. Toen ik de was opvouwde vond ik ze in de wasmand met was uit de droger. Deze kon ik weggooien!
De ochtenden zijn erg donker, Eva gaat daarom met een hoofdlamp op naar school. Van school kregen ze een beter hesje voor de winter
Liza breng ik vroeg naar een vriendin en die brengt haar naar school. Ik ga snel sporten en aan het werk. Sporten op tennisschoenen was niet zo’n goed idee trouwens, maar ik wacht met smart op mijn nieuwe runningshoes!
Liza is in de spelletjesfase en speelde dinsdagmiddag een hele tijd met dit spel van Smartgames
Voordat Eva uit school komt, lopen we een lekker rondje door de wijk
Net als haar zus is ze geobsedeerd door slakken!
Tijdens de vakantie bleek dat Eva nogal jaloers op Liza was. Daarom stellen we deze week een knuffelalarm in voor knuffeltijd. Een schot in de roos!
Woensdagochtend heb ik Duitse les en ‘s middags weeft Eva er wat op los
Voor de krabbelgroep van donderdagochtend maak ik een dubbele appeltaart.
Weet je nog dat Liza graag sneeuw wilde maken? Donderdagmiddag wilde ze graag herfst maken šŸ™‚
Mijn nieuwe schoenen komen binnen. Niks staat me meer in de weg om te rennen…
Ik was nog zo blij dat de Sinterklaasfilms bij ons niet op Netflix te zien zijn, ziet ze Sinterklaas op Youtube! hahaha
Leuk, met mijn kop in de folder van de gemeente
Vrijdagavond organiseren we met de cultuurvereniging een jazz avond.
Normaal doe ik op vrijdag de boodschappen, maar dit keer deden we het op zaterdag. Omdat we rond lunchtijd gingen, hebben we gelijk maar gegeten daar!
En nog maar een spelletje met Liza. Monopoly Junior. Ze koopt alles en ik ben snel blut! hahaha
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wonen in het gelukkigste land ter wereld

15 mei 2015
Close
%d bloggers liken dit: