Joehee! Ook wij hebben kerstvakantie en zijn op het moment van live gaan van dit blog onderweg naar Nederland. Ik heb er onwijs veel zin in. Na twee jaar weer eens een kerst bij familie doorbrengen. Al is het ook leuk om met je eigen gezin kerst te vieren, je mist toch ook je familie. Daarom des te leuker dat we het dit jaar goed konden plannen om een ruime week te gaan. Genoeg tijd om de dingen te doen die we willen en ook nog eens af te spreken met vriendinnen. In ieder geval, daar ga ik vanuit! Uiteraard heeft familie voorrang en is ook mijn schoonmoeder uit Spanje in Nederland, dus heel wat familie om te bezoeken. Ons plan is om na nieuwjaarsdag weer terug naar huis te gaan. Dat geeft tijd genoeg om naar de Efteling te gaan, naar Blijdorp, kerst te vieren, gezellige etentjes te plannen (wij laten ons graag uitnodigen :P) en dat soort dingen!

Voordat het zover was hadden we nog een week te overbruggen. Deze week werden we verrast met sneeuw. Kreeg Eva dinsdag een aanval van vermoeidheid en moesten we zwemles afzeggen en haar heel vroeg in bed gooien. Kregen we woensdag een oppaskindje en was ik op donderdag bezig met de laatste voorbereidingen voor de vakantie. Donderdagavond schreef ik ook dit weekoverzicht, met het idee dat ik daar op vrijdagavond niet zoveel tijd voor heb. Morgen moet ik nog wat inkopen doen voor de lange rit, tanken en alles inpakken.

Kijk je mee naar het weekoverzicht?

Zaterdag waren we met wat moeders aan het poetsen bij een andere Nederlandse moeder die weer naar Nederland gaat verhuizen. Tussendoor genoten we van het mooie uitzicht en heerlijke zonnetje
Het huis werd van binnen en van buiten gepoetst
Om een uur of vijf waren we er wel klaar mee en genoten we van de zonsondergang
Zondag was zo’n aanklungeldag. Omdat de kleren van de kinderen waren gewassen, deed ik de leukste direct in de koffer. Hoef ik daar niet meer over na te denken!
Zondagavond maak ik verse Riz Casimir, ik vind dat toch zo lekker
Maandagochtend worden we verrast met een verse lading sneeuw! Liza wilde direct naar buiten, helaas moest ze wachten totdat het licht werd. Daarna genoot ze er gelukkig ook wel enorm van
We gingen een stuk wandelen met de slee!
Niet alleen Liza genoot, ik genoot ook!
Maandagmiddag zag ik ineens dat Liza ook een bril had opgezet. Het scheetje
Zo is de foto beter!
Dinsdag hadden we een rustige dag. Liza vond een filmpje over kleien op youtube en besloot het met haar eigen klei na te maken.
Dinsdagavond had ik een leuke avond bij het Adventsfenster van de buren. Floris was maandag al de hele avond bij iemand blijven hangen, dinsdag mocht ik dus blijven hangen 🙂
En omdat ik wegging, mocht ik niet eens de meiden in bed leggen. Ga weg mama, zei liza
Woensdag hebben we de hele dag Bjarne over de vloer. Zo kan je vaker oppassen. Wat een makkelijk kind!
De film Casper en Emma | Een vrolijk kerstfeest, wordt hier dagelijks gekeken
Ze wil zo graag ook leren schrijven. Toch jammer dat vanuit school niet ondersteund wordt
“Mogen we Bjarne houden?”
Na de krabbelgroep op donderdagochtend, gooide Liza allemaal spelletjes op de grond. Ik was behoorlijk boos, omdat het ook niet de eerste keer was. Liza besloot het goed te maken met een picknick.
Ik besloot het daarna weer goed te maken met een echte picknick tussen de middag
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Winterse voorbeelden om met Duplo te maken!
Next Handlettering… Ja nog steeds!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: