Is de vakantie nu alweer afgelopen? Ik had er met liefde nog wel een week aan willen plakken, of misschien wel twee. De kinderen zijn wel toe aan school en normaal ritme, maar ik nog niet. Ik hou wel van langzaam opstarten. Geen druk, niet hoeven na te denken wie nou weer wat heeft op welke dag. Maar dat verandert de komende zes weken! De komende zes weken staan in het teken van ‘terug naar school’ en Eva in de eerste klas. Een hele belangrijke fase zoals ik hier om me heen zie, maar daar laat ik later nog wel wat van horen en zien.

De afgelopen week stond dus weer in het teken van terug in het ritme, genieten van de dingen die we nog kunnen doen en balen van het slechte weer. Omdat Floris thuis was deze week kon ik nog redelijk wat werk wegwerken. Deze week begon ik ook weer met de opdrachten die er lagen voor Marlieke.com. Ik reed er zelfs donderdag zo’n 300 kilometer voor! Al met al, een rustige en leuke week. Op naar volgende week!

Zaterdag was de laatste dag van ons bezoek. wat was het gezellig!
Omdat ze laat vertrokken moesten de kinderen tot laat opblijven. Dat vonden ze geen probleem natuurlijk
Floris had het warm! ahaha
Op zondag liep ik een rondje hard, maar deden we verder niks anders dan hangen op de bank en slapen!
Nederland speelt de finale en de laatste tien minuten van de wedstrijd besluit Eva zich om te kleden en wilde ze geschminkt worden.
Liza vroeg om… een dino!
Maandagochtend om 11 uur staat eva voor het huis met haar tafeltje en tekeningen. Niet lang daarna volgen buurkinderen en verkopen ze de hele dag tekeningen en knutselwerken die ze maken. Zo tof!
Liza speelde liever op de trampoline
Het gaat goed met de zaken. Om 18:00 uur zijn de tekeningen op en de spaarpotjes vol!
Dinsdag gaan we dan wel met elkaar op pad. We doen de lillyweg
Wat een gezellige wandeling, al waren we wel nat. Slecht voorbereid weer…
Vrolijkerds!
Op woensdag is mijn moeder met oude fotoboeken in de weer en krijg ik steeds een foto doorgestuurd. Leuk zo he!
Ik loop nog een rondje ‘s avonds
Donderdag spelen we een spelletje Keutelalarm. Wat een humor!
Vrijdag doe ik weinig anders dan werken en een enorme bende met was wegwerken. Dit weekend mag ik weer, want de kamers zijn nog steeds een bende.
Ik doe ook nog even boodschappen en krijg bij Deichmann, de schoenenwinkel, een flesjes Sekt! Waarom? Geen idee!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Online een bril kopen?

24 januari 2017
Close
%d bloggers liken dit: