Deze week ging natuurlijk de klok een uur achteruit. Zoals ieder jaar hebben de kinderen er moeite mee, net als ik. Maar zoals ieder jaar worden ze elke dag een kwartiertje later wakker. Dus al snel beginnen de ochtenden wel op een normaal uur. Mijn geheim is er gewoon niet zo’n drama van maken, dan komt het allemaal wel goed.

Je bent natuurlijk nieuwsgierig waarom het spannende week was? Wat dacht je van Halloween? In Zwitserland wordt niet overal aan Halloween gedaan, maar omdat Eva nou eenmaal haar zinnen erop had gezet, mochten ze toch langs de deuren en snoepjes verzamelen. Uiteraard mochten ze daarna ook wat ervan eten. We houden het stoppen met zoetigheid nog steeds goed vol, maar soms moeten er ook uitzonderingen zijn!

Op woensdag waren de meiden vrij vanwege Allerheiligen. Dat is in Zwitserland een zondag en er was dan ook niks open die dag. Wij deden overigens niet veel omdat Liza vanaf woensdag niet zo fit is en zo ook op donderdag en vrijdag. Hopelijk is ze komende week weer helemaal virusvrij en stopt ook het eeuwige huilen, dan ben ik ook weer happy!

Onze zondag begon vroeg! Om 5:15 uur was Liza wakker. Klaarwakker. Daardoor kon ik vroeg gaan sporten en had ik om half negen een afspraak om de dansoefeningen van ons optreden in te studeren. Op deze foto moest ik overigens Liza met de zaklamp bijschrijven omdat ze dan in de spotlight stond te dansen!
Omdat we op maandag ook vroeg wakker waren, hadden de meiden alle tijd om mijn haren te kammen!
Toen Liza weer thuis was gebracht uit school (de schoorsteenveger was bij ons aan het werk) had ze alleen maar oog voor Gijs
‘s Middags doen we een ritje naar de supermarkt omdat we boerenkool willen eten! Afgelopen donderdag kon je lezen hoe ver we gaan voor een bord boerenkool
Dinsdagochtend breng ik Liza wandelend naar de Spielgruppe.
Daarna ren ik heerlijk (berg af) mijn rondje met Evy. Het was pittig, maar het ging goed
Dinsdagmiddag ga ik met mijn kleine snotmonster nog lekker spelen bij de Baggersee
Ik maak heerlijke foto’s van de muppet
Deze schommel blijft favoriet, net als het water en de kabelbaan. Maar oh wat een uitzicht!
Dinsdagmiddag lever ik de trouwfoto’s van dit bruidspaar af. Ze zijn zo tevreden en ik ook. Wil je meer bruiloftsfoto’s zien? Kijk dan op www.marlieke.com
Omdat het dinsdag Halloween is, maken we ons met behulp van Instagram wat enger!
De lucht was echt een Halloweenlucht. Ik vind deze foto echt geweldig!
Woensdag zijn we allemaal thuis. Ik slaap uit. De kinderen zijn niet zo fit en spelen voornamelijk binnen Liza speelde in haar eigen huis, waar ze boekjes in verzamelde en nog meer meuk. Net als ons eigen huis
Omdat ik toch iets leuks wilde doen, want ze maakten me echt gek, bakten we een pepernotencake
Donderdagochtend kocht ik dit.. Het hoe en waarom hoor je morgen!
Eva wordt groot en maakt haar eigen bad klaar!
Vrijdagochtend gaat Eva met haar nieuwe muts en sjaal naar school. Die tand komt steeds schever te hangen!
Deze meid ‘maakte kunst’ met stickers en ballonnen!
Na de gym deden we een rondje gekke bekken trekken!
Ik vind mezelf terug in de krant
Liza dekt Gijs ‘s middags lekker toe, geeft hem haar knuffel en zingt hem toe. Zo schattig!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Liza een extra jaar thuis houden van school?
Next Sinterklaasstress? Uhm, ik ben al zowat klaar

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: