Zoals ik afgelopen week heb geschreven, hebben wij drie weken herfstvakantie. En zoals iedere keer is de middelste week van de herfstvakantie een beetje gek en doelloos, al zaten mijn dagen wel vol met leuke dingen! Daarbij had ik ook nog eens een ontstoken neus en een halve griep. Nou ja, je kunt vandaag weer alles lezen over onze week.

Zaterdag gingen we lunchen op de berg. Dit keer hadden we wel de worstjes mee!
Wat een heerlijk herfstweer!
Daarna wandelden we de berg op om uiteindelijk te genieten van een heerlijk uitzicht
Op maandag gaan we de boodschappen doen en omdat het fris is, doen de meiden hun muts op!
Eva ook!
Eva heeft dinsdag de hele dag een kinderfeestje en ik ga – nadat ons bezoek weg is – met Liza naar de Baggersee.
Heerlijk met water en steentjes spelen
En… Ik maakte even een foto van mezelf omdat mijn neus een beetje gezwollen is.
Woensdagochtend ga ik dan naar de huisarts. Ik kan namelijk niet eens meer mijn neus snuiten. Mijn neus doet pijn, is gezwollen en ik ben bang dat ik een abces heb. Daarbij heb ik ook een buikgriep. Dus reden te meer om het even te laten checken. Mijn neus blijkt ontstoken, dus krijg antibiotica mee.
Woensdagmiddag komen er twee reviewpakketjes binnen. Een agenda en een nieuwe bril voor Eva
Eva gaat gelijk op de foto met haar nieuwe bril en dit is de eerste foto die ik maak. Binnenkort deel ik alle toffe foto’s van mijn kleine model!
Donderdagochtend ligt er weer eentje naast me!
Op donderdag spreek ik met Simone af en moet er een eind voor rijden. Het duurt nog wat langer omdat er koeien moeten oversteken
We lopen uiteindelijk meer dan 13 kilometer en gaan ook nog eens 500 meter omhoog. Ik heb er nog spierpijn van
Maar mooi was het! Er lag op die plek zelfs nog een oude verrekijker in een leren hoesje, zodat iedereen het mooie uitzicht ook van dichterbij kon bekijken
De kat heeft iets nieuws als hij bij me ligt. Hij moet met zijn poot op me liggen. Heel irritant
Een leuk voorleesverhaaltje voor de meiden! Bedankt Elja
Op vrijdag krijgen we de Checkpad van Gezinnig binnen. Superleuk en binnenkort komt er dan ook een blog over waarin ik je precies uitleg wat het is
Ik eindig de week met mijn kop in de zon! De neus is nog gezwollen, maar niet pijnlijk meer. Op naar een nieuwe week!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Aan alle supermoeders van Nederland

11 mei 2014
Close
%d bloggers liken dit: