Vorige week zat ik heerlijk met de meiden in Nederland. Het weekend brachten we door bij mijn ouders en vanaf maandag waren we uitgenodigd door Center Parcs op Parc Sandur in Emmen. Dat een vakantie met de meiden me zo goed zou doen, had ik niet verwacht. Maar wat was het lekker. De laatste jaren vieren we altijd vakantie met anderen en moet je toch rekening houden. Nu hoefden we nergens rekening mee te houden en dat was heerlijk. Omdat ik binnenkort nog uitgebreid ga schrijven over onze ervaring met dit Center Parcs park, zal ik er niet al te diep op in gaan. Gewoon zoals je gewend bent van een weekoverzicht; veel foto’s voor een leuk overzicht!

Op zaterdag waren Floris en ik 17 jaar samen, ik deelde een oude foto van ons
Samen met mama en de kinderen gingen we de stad in. Eva heeft dit jurkje gehouden, Liza koos toch voor iets met vlinders.
Wat had ik hier trek in!
Zaterdagmiddag heeft Eva een beachhandbalclinic en ze vond het superleuk
Zaterdagavond gaan mama en ik naar de film: Dunkirk. Een aanrader!
Zondag geef ik Liza vlechtjes… Echt pipi zo!
Toen het even droog was, gingen we naar een maisdoolhof in Prinsenbeek.Hier lees je een verslag!
Op maandag moeten we dan afscheid nemen van papa en mama. Oma leest nog even alle boekjes van Borre voor!
Na twee uur komen we aan in Emmen. Wat een leuk huis en heerlijk aan het water!
Op dinsdag maak ik geen foto’s denk ik, behalve deze van een slapende Liza
Woensdag gaan we naar WILDLANDS  en doe ik Eva’s haar

Proost! Zo gezellig met mijn vriendinnen!
Eva en Liza genieten van hun vriendjes
Donderdagochtend kopen we een tompouce bij de hema.
De meiden kleuren op hun kamertje
Ik mag zelfs op het park een pakketje ophalen! Deze schitterende en grote hammandoek komt van Happy Towels en uiteraard volgt een review binnenkort.
Omdat Fristi ook bij een bezoek aan Nederland hoort!
Kinderdisco… Wat een feestbeesten!
Onze laatste maaltijd in Nederland, uiteraard boerenkool met worst!
‘s Avonds krijgt Liza twee glittertattoo’s
En mag Eva een hairbead plus tattoo uitzoeken
Eva mag voor de demonstratie van The Burning Dragons ook laten zien wat ze die middag heeft geleerd.
Daarna gaat het los met vuur!
Een fijne afsluiting van een supertoffe week
De rit naar huis is pittig. IK mag deze tefal thermosbeker testen en tijdens een korte file maak ik de foto. Mijn eerste slok koffie uit deze beker zorgde ervoor dat ik mijn tong echt lelijk verbrandde!
Liza moet na een tijdje bij iedere stop plassen. IK haat het als ze de wc bril vast houdt, maar ze wast gelukkig haar handen steeds supergronding.
Na twaalf uur komen we thuis aan. Wat hadden de meiden Floris gemist!!
Ik kon alleen maar denken aan liggen… wat was ik moe!!!
De meiden moeten ‘s avonds nog in bad, want naaktslakken met je blote handen oprapen en in je haar smeren is wel echt heel smerig!!!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Onze tweede dag op Parc Sandur in Emmen
Next Nederland: dit móest ik eten!

1 thought on “Ons Zwitserleven | Vakantie in Nederland.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: