Ik schreef het vorige week al, deze week moest veel beter zijn dan vorige week. Gelukkig kwam mijn voorspelling uit en na woensdagmiddag was ons leven weer heel wat fijner. Deze week stond bol van hoogtepunten. Enkele hiervan zal ik nog wel even later verklaren. >> WE VERKOCHTEN NAMELIJK ONS HUIS DEFINITIEF! << en hoewel ik al een tijdje bezig ben met Marlieke.com, kon ik deze week mijn eigen bedrijf definitief inschrijven en het leuke is, het loopt gelijk echt lekker. Ik heb veel te doen en er zijn echt mensen die vertrouwen in me hebben en dit zo lief uitspreken, zodat ik er ook vertrouwen in heb.

Eigenlijk staan deze hoogtepunten niet in mijn weekoverzicht. We hebben het ook allemaal niet echt gevierd, stom eigenlijk. Ik denk dat ik dit weekend maar een taart gebakken. 🙂

Een gezellig stralend meisje in de auto op zaterdag!
Er worden nog steeds poppetjes getekend door Liza en die vieze ramen… sorry. Maar ze tekenen nog zo veel, die ramen krijg ik nu echt niet schoon meer 🙂
Op zondag gaan we naar de optocht met deze verklede vogels!
Over vogels gesproken!
Nog eentje dan 🙂
De meeste foto’s van de optocht kon je maandag al zien, maar dit vind ik zo’n fantastische foto!
Samen!
Terwijl Eva op maandag op de gym is, hebben wij onze eigen gymles. Verspringen it is
Daarna kleuren we wat en ziet Liza zichzelf in deze tekening
“mama foto!”
Dinsdagmiddag | Kleine druif
Eindelijk lekker weer. Dus de meiden gaan op skates naar buiten!
Woensdag gaan Liza en ik naar de mediamarkt voor een koffiezetapparaat. Er is een klein speelding bij en dus drink ik koffie terwijl zij speelt. Daarna valt ze in de auto in slaap
Woensdagmiddag hebben we een oudergesprek over Eva op school. Het gesprek duurde gewoon een uur, maar was echt positief. Fijn dat ze volgend jaar gewoon naar de eerste klas mag! Tegelijkertijd wordt er in Nederland bij de notaris voor de koop van ons huis getekend… Bijzonder
Donderdagochtend. DE ZON SCHIJNT!
Donderdag lopen liza en ik naar de krabbelgroep en blijven we daarna hangen bij de speeltuin.
Omdat we in de buurt zijn, halen we Eva op van school. Eva was de enige zonder muts! Hollandse genen.
Terwijl Eva weer naar school is, hangen wij moe op de bank.
Zo moe dus!
Vrijdag gaan we gymmen en doen we boodschappen. Maar maakte ik geen foto’s. Wel neem ik een foto van ons eigen gebouwde Nijntje poster. Dag meneer Bruna
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 thoughts on “Ons Zwitserleven | een week vol hoogtepunten

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Bitterzoet | Dag fijn huis in Pernis

19 februari 2017
Close
%d bloggers liken dit: