Afgelopen week was een hele drukke week. Niet alleen zaten we in Nederland, op woensdag organiseerde ik met twee anderen nog de Chlaushock van de gymvereniging. Een soort van kerstavondje. Ook had ik met andere vriendinnen een kerstavond gepland. Het was een leuke week en ik deel hem graag met je!

We gaan zaterdag met een deel van de familie naar de Efteling. Floris heeft de griep en laat ik in het vakantiehuisje
Liza wilde wel op de foto met iedereen. Eva niet, het watje
Echt fantastisch hoe de neefjes en nichtjes met elkaar omgaan, later kwamen er nog twee neefjes bij
Voor ‘t Schip en erna… Mijn zwager en ik waren stiekem toch geen helden
In het ijspaleis schaatst eva gewoon weg.
En Liza vindt zichzelf groot genoeg om met zo’n band van een helling af te glijden.
Even met de dames op de foto
het paleis van Symbolica
Het wordt al snel donker en dat zorgt voor mooie plaatjes
Na een gezellige avond, vertrekken we zondag al vroeg weer naar huis. Floris was gelukkig weer fit.
Want in deze sneeuwstormen had ik niet gereden!
De meiden waren lief en genoten van hun lolly
Keken filmpjes op de iPad
En net als donderdag aten we weer mc donalds
Toen we na bijna 13 uur rijden weer thuis waren, was Eva wakker en besloot haar huiswerk te maken
In Zwitserland stormde het zondag en dat zorgde voor een ware ravage in de tuin. Ook op maandag hebben we windstoten tot wel 130 km per uur. Orkaankracht dus
Omdat we fohnwind of een fohnorkaan hebben, is het ook warm buiten. De thermometer tikte de zelfs de 20 graden aan. Bijzonder om dan de sneeuwfoto’s en verhalen uit Nederland te zien
Bij de buurvrouw haal ik ‘boerenkool’. Het bleek geen boerenkool te zijn, maar de stampot smaakte wel
Eva vraagt dinsdag om schnitzelbrot ‘s avonds. “Met lekker veel van dei sla”
Daarna is het weer huiswerktijd. Zo schattig!
Dinsdagavond vind ik een verstekeling in bed
Dit lieve engeltje kocht ik nog. Woensdag word ik door de juf van Eva opgebeld dat ze ziek is. Dat komt me dus niet uit, maar ze gaat gelijk slapen en is daarna weer iets opgeknapt. De middag is gezellig. Al moest ik ook het feestje van die avond voorbereiden.
Deze drie vuurtjes heb ik gemaakt. Trots hoor!
Op het vuur kwam uiteindelijk de kaasfondu wat we met lange stokken aten. Daarna gingen we naar binnen en gingen pas laat naar huis.
Eva blijft donderdag ook maar thuis. En we hebben een relaxte dag. Liza mag met een vriendin mee naar de krabbelgroep, ik ruim de zooi van het feestje op en Eva hangt ‘s ochtends nog 1,5 uur in bad. ‘s Middags word ik echter ziek en hangen de kinderen voor de tv, totdat ik om 4 uur weer beter ben.
Dan tekenen we wat met elkaar
In plaats van een wandeltocht en schaatsen, wordt het alleen gluhwein en eten. Ook gezellig en wederom erg laat voor een doordeweekse dag…
Eva is vrijdag weer fit en naar school. Liza en ik gaan naar MuKi turnen!
Vandaag is er het theme sneeuw en hier is Liza aan het ‘langlaufen’
Dit meisje is al een week zo lief en gezellig.
We eten ‘s avonds spaghetti met pesto en italiaanse gehaktballetjes. Heerlijk!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weer even dat meisje van vroeger met Free rein op Netflix

2 juli 2017
Close
%d bloggers liken dit: