Ik heb altijd geleerd dat je qua werk beter je kunt concentreren op 1 ding. Doe waar jij goed in bent en laat de rest over aan mensen die er beter in zijn. Maar wat als je nou alles leuk vindt om te doen? Dan doe je ook lekker alles wat je leuk vindt! Zoals ik.

Marlieke.com is een afspiegeling van wie ík ben, wat ik kan en wat ik nog wil leren. Ik ben creatief (op de computer), ik zie commerciële kansen, hou van fotografie en altijd zoekend naar de perfecte tekst.

Ik wil andere ondernemers vooruit helpen door te helpen met hun logo en hun communicatie naar buiten. Mijn hart groeit wanneer ik door een website of webwinkel mag scrollen om quick wins te vinden en uiteindelijk goede commerciële kansen te ontdekken. Ik wil families en gezinnen bij maken met foto’s waar ze op staan zoals ze zijn met spontane familiefotografie.

En ik wil schrijven. Schrijven over mijn leven (hier op Lovethat.nl)  maar ook voor anderen. Mijn hoofd zit vol met leuke ideeën die nog tot uitvoer gebracht moeten worden.

Daarbij wil ik me ook concentreren op diverse bedrijven in Zwitserland, door hen mee te geven dat ze trots mogen zijn op hun werk en dat ze dit ook mogen laten zien. Bij mij kunnen deze bedrijven een website laten bouwen waar hun projecten en het werk centraal staat. Ik maak de foto’s, maak het totaal plaatje en zorg dat hun boodschap overkomt.

In plaats van mijn focus te zoeken, zorg ik ervoor dat ik door mijn brede kennis en kunde gewoon kan doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

Wil jij  weten of ik iets voor jou kan betekenen? Mailen, facebooken, appen kan altijd!

Dit ben ik. Wie ben jij?

Show Full Content
Close
Close