Wij staan voor je klaar om de leukste producten te reviewen, artikelen voor je te schrijven en jouw artikelen in te plannen!

Wie zijn wij?

Op lovethat.nl is het nooit saai! Op Lovethat deel ik vrijwel dagelijks leuke blogs met daarin de allerleukste producten en gadgets, inspirerende omgevingen, lekkerste gerechten, prachtige reizen, beste films, mooiste boeken, leukste kleding, voor jong én oud. Maar ook komt regelmatig mijn leven in Zwitserland aan bod. Samen met mijn man en inmiddels 3 kinderen, hebben we hier de afgelopen jaren een leuk leven opgebouwd en dat leven (en hoe anders dat soms is met Nederland) deel ik ook graag met jullie!

De cijfers

De cijfers

Percentage uit Nederland 80%
Percentage vrouw 80%
Percentage tussen 25 en 44 jaar 50%

Onze laatste samenwerkingen

Lovethat bestaat sinds eind 2013. De ene periode is Lovethat wat actiever dan de andere periode, maar in al die tijd is er iedere week content gepubliceerd. Sinds Lovethat vanuit Zwitserland wordt gerund is het samenwerken iets anders geworden.

Review

Het reviewen van producten is nog steeds mogelijk, echter is het iets bewerkelijker. De artikelen kunnen natuurlijk naar Zwitserland opgestuurd worden, maar in verband met de douane-regels vraag ik je om de waarde van het product op gratis te zetten of te vermelden dat het om een promotie gaat. Wordt dit niet juist gedaan, dan kan het voorkomen dat ik voor de kosten van de belasting (die er in Zwitserland overheen komt) op moet draaien. Deze kosten vorder ik dan terug bij jullie.

Wil je dat ik je webshop review en wat bestel, dan verlang ik een shoptegoed van tenminste 150 euro inclusief gratis verzenden.

Artikel

Wil je dat ik een artikel schrijf over jouw onderwerp met (maximaal) 3 links erin verwerkt? Dan kost dit 150 euro.

Wil je zelf een artikel aanleveren, dan kan dit ook. Ik behoud altijd de eindredactie en kan niet beloven dat ik alles plaats. Dit wordt uiteraard gecommuniceerd. De kosten voor een artikel zijn 150 euro.

Wil je 1 link in een bestaand artikel toevoegen? Dan betaal je hiervoor 50 euro.

In het kort

  • De kosten van een artikel bedragen 150 euro. Te betalen binnen 30 dagen
  • In ieder artikel verwerk ik maximaal 3 links die je zelf mag aangeven
  • Ieder artikel of review dat in samenwerking wordt geschreven, wordt in de categorie samenwerkingen geplaatst. Hier is geen discussie over mogelijk.

Socials

Facebook 1330volgers
Instagram 2290volgers
Twitter 2169volgers

Dit zijn wij!

Ik ben Marlieke. Sinds 2014 wonen we in Zwitserland, hier ben ik aan het werk als fotograaf en grafisch designer. Daarbij geniet ik van de wandelingen met Jones de Basset, het ondernemen met de meiden en het knuffelen met baby Bram.

Dit is Eva. Eva is bijna een tiener. Eva is onze dame met temperament. Ze zit nu in de derde klas (groep 5) en is vrij sportief. Eva houdt van buiten zijn, knutselen, bakken en creatief bezig zijn. Maar vergis je niet, ze is ook echt een tiener en houdt van muziek en televisie!

Liza is onze altijd vrolijke zesjarige dame. Na de zomer gaat ze naar de eerste klas (groep 3) en daar heeft ze heel veel zin in. Ze houdt verder van buitenspelen, knutselen, spelen met de lego, playmobiel en tekenen.

Dit is Bram, de jongste telg van de familie. Hij werd eind januari 2020 geboren, na een bijzondere zwangerschap. Bram houdt tot nu toe van knuffelen, melk en slapen!

Show Full Content
Close
Close