De afgelopen jaren gruwelde ik vaak van een kerstboom in huis. Ik zei keer op keer; ik begin er niet aan. Die troep, die stank, dat gedoe. Maar naarmate we dichterbij kerst kwamen, versierde ik het huis steeds een beetje meer. Wat ballen hier, een hert van de Jumbo daar en omdat het zo leuk was om dat piepschuimen hert in elkaar te knutselen, knutselden we ook nog een kerstboompje. Aan de lamp hingen we uiteindelijk ook wat kerstballen en op het moment dat we echt klaar waren in huis, wilden we natuurlijk ook kerstboom! Uiteindelijk kochten we een mooie nepboom. Groot genoeg voor in ons huis(je). In dit grotere huis hebben we ruimte voor een mooie grote boom en weet je wat het leuke is? Ik heb geen moment getwijfeld of er een boom moest komen dit jaar. Het zal bij mij dus zeker iets te maken hebben met ruimte.

Ik herken het wel goed dat je geen zin hebt in een kerstboom in huis. Dat je op zoek gaat of wilt naar iets anders. Iets wat wel met kerst te maken heeft, maar waar je wel je eigen draai aan kunt geven. Ik heb het gevonden hoor: 8 alternatieve kerstbomen waar je hart sneller van gaat kloppen.

8-alternatieve-kerstbomen

Nummer 1 Heb je een grote muur. Verf hem dan met schoolbordverf. Met Kerst kan jij dan je creativiteit kwijt!
Nummer 2 Eigenlijk inmiddels wel een goede oude. Een boom van Washi-tape! Ik vind het nog steeds cool en denk erover om op de kasten van de kinderen een kerstboom te plakken.
Nummer 3 Hipper dan hip is deze kerstbomenposter. Hij is ook wel erg leuk!
Nummer 4 Waarom een poster kopen, als je er zelf ook zo eentje kan maken?
Nummer 5 Je hebt vast nog wel wat ballen over. Maak er dan zo’n kerstboom van. Superleuk!
Nummer 6 Ben je creatief met (sloop)hout? Dan is deze lieve boom echt wat voor jou!
Nummer 7 Ook dit vind ik wel keihip voor deze tijd! Dus zet je vrienden en familie op de foto en laat er poleroids van afdrukken!
NUmmer 8 Lastig om te maken hoor! Maar je zou er ook een pallet voor kunnen gebruiken.

Show Full Content
Previous De acht mooiste foto’s van ons dagje naar St Gallen
Next De truc om al je foto’s een instagramlook te geven

3 thoughts on “Acht kerstbomen, alleen dan anders!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close