Wie – net als ik niet van spelletjes – houdt, heeft de grootste moeite om enthousiast te zijn als kinderen een spelletje willen spelen. Maar er zijn spelletjes die wél heel leuk zijn en die deel ik vandaag! Ik heb voor jullie de leukste spelletjes uitgezocht voor wanneer je niet veel tijd hebt (andere dingen zijn soms echt belangrijker of leuker) of geen zin hebt (been there, done that). Je zult zien dat je met deze spelletjes binnen tien tot vijftien minuten klaar bent, en dan eigenlijk nog wel een spelletje wilt spelen! 

Heb je wat meer tijd over, dan is er altijd nog ‘good old’ Monoploy Junior of Rummikub Junior. Heb jij na het lezen van onderstaand lijstje nog een aanvulling voor ontaarde moeders die een spelletje spelen soms een aanslag vinden op hun tijd, zet deze dan in een reactie hieronder of op Facebook. 

De leukste spelletjes uit onze kast! 

Bunny Hop

Dit spel vinden wij na twee jaar spelen nog steeds zo ontzettend grappig! Een vette aanrader dus en binnen een kwartier gespeeld. 

Spelletjes

La Cucaracha

Dit spel kreeg Eva nog niet zo lang geleden. Met een robot kakkerlak die zelf zijn weg naar een van de uitgangen zoekt, wordt het spel extra spannend. Niemand weet namelijk waar die kakkerlak naar toe loopt. 

Spelletjes

Wie is het

Na verschillende edities geprobeerd te hebben, blijven wij terugkomen op het origineel. Voor iedereen een stuk makkelijker te begrijpen. 

Kortdurende Spelletjes

Pinguin Panic!

Dit spel lijkt op de Toren van Pisa, alleen dan gaat het om pinguïns op een ijsschots. 

Kortdurende Spelletjes

Stef Stuntpiloot

De meiden vinden het altijd leuk om dit spel te spelen met mensen die het nog niet kennen. Het is eenvoudig en grappig en snel klaar!

Kortdurende Spelletjes

Vier op een rij

Vier op een rij kennen we allemaal. Even goed nadenken, doordenken en verder denken dan je neus lang is. 

Kortdurende Spelletjes

Rummikub Junior

Eerlijk is eerlijk, wij spelen de normale versie. Maar rummikub blijft een gaaf spel! 

Kortdurende Spelletjes

Monopoly Junior

Liza is bij ons kampioen monopoly spelen. Op een of andere manier wint zij altijd en blijven Eva en ik blut achter. Hoe doet ze dat toch? 

Kortdurende Spelletjes

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van Affiliatelinks. Als je via deze link het spelletje koopt, dan krijgt Lovethat hierover een commissie via Bol.com

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Maak er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van met een videoboodschap van Sinterklaas zelf!
Next Hoe houd je de magie van Sinterklaas levend?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: