Ken je dat, dat je vol verbazing naar boven kan kijken. Dat er soms de meest adembenemende luchten boven je verschijnen en dat het later gewoon weer weg is. Sinds wij in Zwitserland wonen genieten wij alsof we op vakantie zijn, van de luchten die we zien.

De bergen om ons heen maken dat het hier soms in de lucht echt een waar schouwspel is. Al eerder liet ik jullie een mooie zonsondergang zien. Vandaag show ik met veel plezier de luchten van afgelopen week. Het weer deed rare dingen en wij konden er goed van genieten. We kregen zelfs een dikke roze wolk te zien. Zie je, hij bestaat dus zeker wel!

Soms heeft het dus wel een voordeel om ‘boven’ te wonen, want door het grote overdekte balkon zijn de avonden buiten lekker lang, zelfs met regen. Floris zat vorige week woensdag op de eerste rij toen er een enorm onweer losbarstte om ons huis/dorp heen. De foto’s die hij maakte zijn schitterend. Nou ja, je kunt onze foto’s hieronder zien.

Geniet je even mee van ons uitzicht?

Copyright Love that
Met grote dank aan Floris voor de bliksemfoto’s!
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

5 thoughts on “Adembenemende foto’s van de Zwitserse luchten

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een wereldbord voor een wereldkind van OxfamNovib

1 april 2016
Close
%d bloggers liken dit: