Wie mij een beetje kent, weet dat ik veel foto’s maak en deel. Deels omdat ik natuurlijk apetrots ben en deels omdat ik bepaalde situaties wil onthouden en bewaren voor de toekomst. En laat de app van vandaag nou te maken hebben met deze herinneringen. Weet jij nog wat je twee jaar geleden deed? Hoe jij je voelde 3 jaar geleden en wat voor leuke dingen je vorig jaar deed? Ik niet en eerlijk gezegd, het maakt ook niet uit. Maar als er dan eenmaal een app is die dat zo ontzettend makkelijk voor je bijhoudt en je dagelijks vertelt hoe jij de afgelopen jaren hebt beleefd, dan is dat natuurlijk geweldig!

Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Dropbox en Iphone camera

De app haalt informatie uit Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Dropbox en uit je Iphone camera. Ik gebruik geen Foursquare of Dropbox, mijn twitterfeed is te groot om te importeren en mijn IPhone is iedere twee weken vol en wordt dan gewist. Maar Facebook en Instagram gebruik ik dan wel regelmatig en daarom is er vrijwel iedere dag een leuke statusupdate uit het verleden te zien.
Zo had ik vorige week een TimeHop van 3 opeenvolgende jaren:

  • De dag dat Eva haar eerste stapjes rondom een speeltafeltje deed, 9 maanden oud was ze toen
  • Een jaar later dat ze met een enorme HEMA Rookworst door de tuin banjerde, wat een zoete dreumes
  • Vorig jaar gingen we een rondje fietsen omdat Floris zei dat het droog zou blijven. Niet dus…
  • En dit jaar kon ik makkelijk in de serie erbij zetten, matchday! Nederland – Chili

Sommige plaatjes en facebookstatussen ben ik echt vergeten, maar vaak denk ik met een enorme glimlach weer terug aan een paar jaar eerder.

23 juni 2011, 2012, 2013 & 2014
23 juni 2011, 2012, 2013 & 2014

Timehop is gratis in de Appstore en op Google Play te verkrijgen

Show Full Content
Previous De voorspellingen? Tijd voor Netflix!
Next Autocorrect missers, ik blijf het geweldig vinden!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close