Ben je op zoek naar een nieuwe airco, maar twijfel je nog welk merk je het beste kunt aanschaffen? Dat kan best lastig zijn, aangezien er vandaag de dag enorm veel keuze is op het gebied van airco’s, zowel in merken als modellen. Een relatief nieuw merk dat over het algemeen goede reviews krijgt, is Aux Airco. Ben je benieuwd of dit merk geschikt zou kunnen zijn voor jou? In dit artikel vertellen we je meer over dit merk en over de beoordelingen!

Het assortiment van AUX Airco

Het assortiment van AUX Airco is erg uitgebreid, wat natuurlijk al een groot voordeel is. Het merk is in de Benelux nog relatief onbekend, maar begint wel steeds meer bekendheid te vergaren, mede dankzij de vele opties die het biedt. AUX biedt zowel split-unit airco’s en geavanceerde multi-split airco’s als zogenoemde doe-het-zelf-systemen. Het AUX airconditioning totaalpakket biedt je dus alles dat je nodig hebt voor een goede airco-installatie. Een split airco heeft een binnenunit en een buitenunit, die volledig voorbereid zijn en meteen klaar zijn voor gebruik. Het is mogelijk om deze soort airco zelf te installeren, maar dit is in Nederland niet volledig toegestaan, aangezien er gas bij te pas komt. 

Wat installateurs zeggen over AUX 

Aangezien AUX nog een relatief onbekend merk is in Nederland, zijn er nog amper reviews te vinden in het Nederlands. Daarom is het wel handig om te weten wat installateurs te zeggen hebben over dit merk. Zij hebben immers veel verstand van airco’s en wanneer deze wel en niet goed zijn. Installateurs die nog geen ervaring hebben met het merk, adviseren liever Europese airco’s die voor hen bekend terrein zijn. Maar de installateurs die wel ervaring hebben met AUX zijn er over het algemeen erg positief over. Voornamelijk over de kwaliteit van de constructie en het geluidsniveau hebben ze veel goeds te zeggen. Overweeg je een AUX airco te kopen? Dat kun je eenvoudig doen via een gespecialiseerde airco webwinkel

Positieve en negatieve punten

Natuurlijk heeft ieder product positieve en negatieve punten, dat geldt ook voor de airco’s van AUX. Hieronder zetten we een aantal positieve en negatieve punten op een rij uit feedback van consumenten met een AUX airco: 

Positieve punten:

  • Erg stil
  • Verbruikt niet veel energie, zowel met verwarmen als verkoelen
  • Gaat lang mee 
  • Eenvoudige installatie
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding, vooral voor het totaalpakket
  • Makkelijke video-tutorial voor de installatie 

Negatieve punten: 

  • Afstandsbediening ziet er wat goedkoop uit 
  • Binnenunit is best groot (verschilt wel per model) 
  • Wifi module is optioneel en je betaalt hier 40 euro extra voor 

Hopelijk heb je genoeg informatie over het airco merk AUX om een goede keuze te kunnen maken! 

Show Full Content
Previous Hoe richt je de perfecte tienerkamer in
Next Verwen je moeder met geurwolkje – ontdek de verlengde moederdagactie!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close