Wij zijn groot fan van het Wildpark in Feldkirch. Het is niet zover weg en er is voor een middag genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende dieren en een leuke speeltuin. De kinderen gaan er graag heen en voor ons is er ook altijd wel wat te beleven. Mijn ouders gaan er ook graag heen en dus togen we vorige week woensdag – met schitterend herfstweer – naar Feldkirch.

 

Wasberen

Gewapend met mijn camera probeerde ik de mooiste plaatjes te schieten van de beginnende herfstkleuren. Het is redelijk gelukt, maar wat ik echt tof vond waren de wasberen. Ze zijn er nog niet zo lang en de laatste keer lieten ze zich niet zien. Inmiddels zijn ze bezoekers gewend en weten ze dat ze gevoederd (kunnen) worden. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen en ze stonden dan ook klaar voor hun eten. Superleuk. Je zou hem toch zo meenemen!

Bronsttijd

Daarbij is het natuurlijk ook paartijd en was het edelhert naarstig op zoek naar een vrouwtje. Dat ging gepaard met het burlen (het loeien). Erg indrukwekkend en die arme man; de vrouwtjes renden steeds maar weer weg voor hem. Al snap ik die vrouwen wel hoor. Ik ren ook weg als er een man al loeiend met de tong naar buiten achter me aanrent!

En dan natuurlijk de foto’s van de meiden en opa en oma!

Oh nee, dit is een keibrutaal geitje! Ook die had ik zo mee willen nemen 🙂
Ga eens leuk voor de foto staan… NOT!
“Mooi uitzicht mama!” “Zal ik een foto maken?” En daar stond ze in pose hoor…

en de laatste foto is mijn favoriete foto!

 

 

Show Full Content
Previous Een nieuw gezicht door een nieuwe bril
Next Zelf een eenhoorn piñata maken

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: