Nadat ik voor Eva een nieuwe bril bestelde bij Polette, kon ik uiteraard de verleiding niet weerstaan om ook voor mezelf te kijken! Al snel vond ik echt een enorm gave bril genaamd: tarot. Maar daarover later mee, want eerst wil ik jullie meer vertellen over Polette.

Online brillen bestellen bij Polette

Bij Polette heb je een ruime keuze aan brillen. Van trendy tot klassiek tot in hout en metaal. Sommige monturen gaan voor mij nog een beetje te ver, zo hip ben ik nog niet als brildrager. Maar ik weet nu wel waar je moet zijn als je zo’n toffe hippe trendy bril wilt hebben. De monturen zijn trouwens voor mannen en vrouwen, dat maakt het vind ik best bijzonder. Sowieso kan Polette voor mij in het lijstje met bijzondere bedrijven. Buiten dat de online shop gewoon staat als een huis, hebben ze ook twee fysieke winkels in Nederland waar je ieder montuur kunt passen. En mocht je niet naar Utrecht of Amsterdam kunnen komen, dan kan je zelfs thuis het gewenste montuur bestellen. Lees meer hierover op de website.

Het bestellen van je bril bij Polette is eenvoudig. Er wordt niet echt veel van je gevraagd en wat er van je gevraagd wordt, is goed uitgelegd. Wil je weten of een bril je staat, dan upload je je foto en ‘pas’ je de bril digitaal. Als jij een bril op sterkte hebt, dan heb je deze gegevens nodig – vraag het recept op bij de opticien of oogarts. Via de website word je goed op de hoogte gehouden over waar je bril zich bevindt en wanneer jij hem kunt verwachten. Binnen 8 tot 12 dagen heb jij je nieuwe (zonne)bril in huis!

Mijn nieuwe zonnebril

Mijn nieuwe bril dus. Eerst wilde ik hem als normale bril, maar later bedacht ik me dat ik al twee normale brillen heb en nog geen zonnebril op sterkte. Het bleek een goede beslissing, samen met de bril van Eva kwam dan ook mijn bril binnen en ik ben zo blij!

De bril heeft een stevig montuur, zoals je van een goede opticien zou verwachten. Geen plastic meuk maar gewoon degelijk materiaal. Ik bestelde een zonnebril en dan kan je kiezen voor de hoeveelheid donkerte in het glas. Mijn glazen zijn 50% getint, je kunt kiezen uit 25%, 50%, 85% en Gradiënt. Mijn bril zit fijn en stevig op mijn neus. Ik heb hem dan ook de hele tijd opgehad het weekend. Ik had niet eens door dat de brillenglazen op sterkte waren!

Wat vind je van onze nieuwe brillen?

Show Full Content
Previous Wist je dat je ook online kinderbrillen kunt bestellen?
Next Wanneer is het ook alweer moederdag?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: