Soms baal ik wel dat we midden in de verhuizing zitten. Niet alleen de drukte die erbij komt kijken, maar ook de leuke uitjes gaan aan mijn neus voorbij. Zo ook het persevent van PR4Kids. Jammer hoor. Gelukkig waren ze me niet vergeten en op de dag van het event kreeg ik een mooi pakketje toegestuurd. Ik hou van pakketjes!!! In dit pakket zat een to-do-lijst, een boek met de merken en een klein cadeautje voor Liza, of was het voor mij, of was het voor ons samen?

perscadeau

Het was een (sleutel)hanger van SmartMama. Deze sleutelhanger heeft siliconen-bolletjes en daar kan Liza weer lekker op bijten. En dat deed ze. Ze is er zo lang zoet mee geweest, dat ik al aan het kijken ben welke kleur ketting ervan wil hebben.

bijt

Online zag ik dat ze verschillende kleuren, vormen en maten hebben. Chewelry (bijtsieraden) voor kinderen (vanaf 3) en voor volwassenen. Uiteraard mag je je baby niet alleen laten met de ketting, want daar kunnen ze natuurlijk in verstrikt raken, maar als je erbij bent is het heerlijk dat je kindje lekker daarmee bezig is. De bijtsieraden voor kinderen vanaf drie jaar lijken me trouwens ook fijn om te hebben. Eva zit de laatste maanden echt overal op te knauwen en ze is dus schijnbaar niet de enige.

chewelry bijtsieraden!
chewelry bijtsieraden!

 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

3 thoughts on “Bijtsieraden van Smartmama, wat handig!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zo heb je je paspoort, verzekeringspapieren en identiteitsbewijzen altijd op zak!

3 juli 2016
Close
%d bloggers liken dit: