Een van de leuke dingen van LoveThat.nl is dat ik soms met een shoptegoed kan shoppen bij verschillende bedrijven. Natuurlijk moet ik er wel iets voor doen. Een artikel schrijven en dan ook vaak een dat bij veel bedrijven aan heel wat voorwaarden moet voldoen. Logisch? Dat vind ik van wel. Ik vertel je vandaag waarom ik dat en wat ik onlangs via deze samenwerkingen heb kunnen shoppen!

Meta-titles, kernwoorden en SEO-proof. Wattes?

Bedrijven willen door middel van een artikel op Lovethat.nl meer naamsbekendheid in hun doelgroep. Maar het liefste natuurlijk directe verkoop of in ieder geval dat mensen even hun website bekijken.
Echter een hele grote reden om advertorials gepubliceerd te zien, is de ranking in Google. Want hoe meer er over je gekletst wordt (op diverse blogs), hoe leuker google je vindt en hoe hoger je in de zoekresultaten komt (heel eenvoudig uitgelegd). Daarom ben ik vaak bezig met de perfecte meta-titels en meta-teksten. Zorg ik ervoor dat de tekst voorzien is van belangrijke kernwoorden en dat deze ook in de belangrijke H2 regels staan. Ja, er komt veel meer bij kijken dan even een ‘stukje’ schrijven en dat is leuk. Het houdt mij bij de les, voor het geval ik later weer in mijn vakgebied aan de slag wil. Voor nu vind ik het gewoon leuk om mijn hersens te laten kraken en uiteindelijk daarvan -door al het bezoek vanuit zoekmachines – de resultaten te zien.

Van shoptegoed kan ik niet leven

De laatste tijd kreeg ik voor samenwerkingen veel shoptegoed. Natuurlijk kan ik van shoptegoed niet leven (daar kan ik geen boterham van kopen), maar ik kan er wel van shoppen! En aangezien ik eigenlijk niet shop sinds ik in Zwitserland woon, is het maar wat fijn dat ik soms gewoon zonder geld uit te geven dat wel kan doen. Klinkt lekker logisch toch? Voor bedrijven; uitbetalen in shoptegoed kent bij mij wel wat extra voorwaarden 😉

Dit kocht ik onlangs door dat ik met deze bedrijven fijn kon samenwerken!

[ezcol_1half]

Ray-ban zonnebril van ZieZie

Ray-banZag je me laatst met die onwijs gave nieuwe zonnebril? Het was een ray-ban die ik mocht uitzoeken bij ZieZie. Ik vond het wel lastig om online een zonnebril uit te zoeken, maar aan de andere kant; Ray-ban is ook geen merk dat slecht in elkaar zit en goede merken kan je wel degelijk online shoppen.[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Tassen via Duifhuizen

IMG_5331Op Duifhuizen.nl mocht ik een nieuwe tas (of twee) uitkiezen. Dat was nog niet zo makkelijk. Want een tas had ik niet zozeer nodig. Echt niet? Nee, maar ik kan natuurlijk altijd wel wat uitzoeken wat ik leuk vind. Dat laatste maakte het vooral lastig. Teveel leuks! Uiteindelijk koos ik voor deze kleine handtas, want dan hoef ik mijn hutkoffer niet mee te sjouwen. De rugzak van Vans kon ik natuurijk niet laten liggen. De kleine Zeemeermin op mijn rugzak, kan niet beter! Eva dacht alleen dat die rugzak voor haar was… oeps![/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]

Hoesjes-outlet voor al je Iphone extra’s

IMG_5316Voor je Iphone kun je nooit genoeg kabeltjes en dockingstations hebben. Ik kreeg dan ook een enorme bestelling binnen via Hoesjes-outlet. Voorlopig ben ik niet meer onbereikbaar als mijn kabeltje het weer eens begeeft, kan ik door een sportarmband zonder telefoon in mijn hand sporten en zet ik mijn iphone neer als ik een filmpje wil kijken. Veel Iphone spul voor weinig geld! Tip![/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

3 toffe horloges via Lucardi.nl

IMG_5338Bij Lucardi.nl mocht ik ook shoppen. Dat was niet zo moeilijk. Ik had een nieuw horloge nodig en mijn oog viel gelijk op deze mooie mintgroene. Past precies bij mij en bij wat ik mooi vind. Ondertussen keek Eva met me mee en wilde ‘mijn’ horloge graag in het roze. Omdat ze jarig werd vond ik dat een goed plan. Nu passen onze horloges mooi bij elkaar en dat vinden wij allebei leuk![/ezcol_1half_end]

Show Full Content
Previous Het Noorse paspoort is om jaloers op te worden
Next Nijntje, maar dan net even anders

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close