Daar stond ik dan aan de balie. “Ik heb een reservering onder de naam ‘Blogger van de maand’.” Wat voelde ik me ongemakkelijk. Het meisje aan de balie keek me ook nog eens aan alsof ze water zag branden. “Ik heb anders ook wel ergens een nummer in mijn mail staan…” stamelde ik wat onzeker. Gelukkig snelde gelijk een andere medewerker te hulp en was het ongemak snel uit de lucht. Ik kreeg mijn huissleutels, een plattegrond en met de woorden ‘We wensen je een fijn verblijf’, liep ik met Eva en Liza weer richting de auto. Gelukt. Dat hele ‘Blogger van de maand’, bleek toch niet een grote grap!

Blogger van de Maand

In juni kreeg ik een van de meest bijzondere mailtjes uit mijn Lovethat.nl carrière. Ik was Blogger van de maand juni geworden bij Wildlands & Centerparcs en mocht daarom gratis overnachten op Centerparcs en op bezoek bij Wildlands. Uiteraard met de intentie om achteraf er op Lovethat wel wat over te schrijven. Dat wilde ik wel doen. Wat een leuke kans om eens een Center Parcs te testen en de nieuwe dierentuin, die ik nog lekker op zo’n Hollands Wildlands noemde, te bekijken. Ik ben gek van dierentuinen en misschien nog gekker op vakantie vieren. Deze combinatie was natuurlijk perfect!

Hoe word je dan Blogger van de maand?

Ik heb werkelijk waar geen idee. Vanuit Center Parcs Parc Sandur en Wildlands wordt er iedere maand een blogger uitgekozen. Dit doen ze na aanleiding van het succes met de opening van Wildlands, zo vertelde de manager van Parc Sandur me. Tijdens de opening van Wildlands werd de pers ook een verblijf op Parc Sandur aangeboden. Zodat Wildlands ook echt een familie-uitje kon worden. Maar hoe ze aan mijn naam zijn gekomen? Ik heb nog nooit wat over Center Parcs of Wildlands geschreven, dus ik moet je het antwoord schuldig blijven. Uiteraard ben ik wel vereerd. Natuurlijk heb je als blogger hier en daar wat voordeeltjes, maar een complete midweek zoals dit, die had ik nog niet eerder beleefd.

Nog een paar keer had ik die week van die ongemakkelijke ‘uhh ja, ik ben blogger van de maand’ momentjes. Het was een fantastische week, dus die momentjes had ik er graag voor over!

Show Full Content
Previous Nederland: dit móest ik eten!
Next Review | Wildlands, de dierentuin in Emmen

6 thoughts on “Blogger van de maand?

  1. Wat tof dat ze je uitgekozen hadden! Ik snap je ongemakkelijke momentjes inderdaad wel hoor, dat zou ik ook hebben haha.

  2. Wat leuk! Kan me wel voorstellen dat het gek is om zo je sleutels op te halen. Toch zo’n momentje van “wat als ze er niets vanaf weten?” Wildlands staat hier ook nog op de wishlist, ben heel benieuwd er naar!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d