Dinsdag ontving ik wel een heel bijzonder persbericht. Je kunt vanaf nu namelijk broeken voor ondernemende jongens leasen bij Mad Monkeys. Wat een goed idee. Ik heb dan wel geen jongens, maar weet wel dat je soms gek wordt van de gaten in de kleren omdat ze weer eens ergens achter zijn blijven haken of gevallen zijn. Ik ken de ellende, want bij Eva kon ik vorig jaar minimaal 1 legging per week weggooien.

Jongensbroek leasen

Bij Mad-monkey’s is dit nu verleden tijd, zoals in het persbericht staat.

“Als eerste kindermerk in Europa, misschien wel wereldwijd, kun je bij Mad-Monkeys broeken LEASEN. Perfect om de kosten te drukken en je kleine jongen toch geregeld een coole nieuwe broek te bezorgen. Is de broek te klein of vind je het leuk eens een andere kleur te proberen? Geen probleem. Je stuurt het broekje terug en kunt voor € 9,95 per maand gewoon een andere leasen.”

Tweedehandse ZunD collectie

De oude broeken die teruggestuurd worden, gaan niet verloren. Deze broeken kunnen volgens Mad-Monkeys best nog een ronde mee en worden verkocht in de nieuwe ZunD collectie.

Ik vind dit soort initiatieven echt briljant. Broeken zijn al zo duur en zo kan iedereen voor een normale prijs een gave broek (die dus langer meegaat door de slijtvaste kniestukken!) op de kop tikken.

 

Zou jij een broek leasen?

Show Full Content
Previous De maanden augustus en september zitten vol met verjaardagen!
Next Window shopping is wel ergens goed voor

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d