Al een tijdje ben ik erop aan het wachten: de nieuwe site van Bulbby. Bulbby ken ik al echt jaren. Sinds de geboorte van Eva denk ik, toen het bedrukken van spullen en kleren weer leuk werd voor mij. Voor de zomervakantie kreeg ik te horen dat Bulbby haar website zou vernieuwen en nu is dan ook de beta versie online!

Bulbby is klaar voor de komende jaren!

Van paars met oranje, harde kleuren, is Bulbby over naar het hippe mintgroen. De website (nu nog in Beta versie te zien) ziet er uit als een website die weer een jaar of 10 mee kan met de mode en eigenlijk nog belangrijker: hij is vast en zeker een stuk gebruiksvriendelijker. De site is vriendelijk. De kleuren op de homepage zijn rustiger en de foto’s zijn dat ook. Waar je op de oude homepage een rode jasje ziet, op de nieuwe site een blauwe tas. Al deze veranderingen maakt dat de homepage zoveel rustiger oogt en het relaxter en aangenamer shopt. Kijk zelf maar!
Bulbby is vernieuwd

Toffe gepersonaliseerde producten voor iedereen

Nu ik zo de nieuwe site van Bulbby bekijk, blijkt ook maar weer dat je veel vaker even een kijkje moet nemen. Aangenaam verrast ben ik door het enorme aanbod van gepersonaliseerde spullen. Ik kende Bulbby namelijk vooral van kleding en rugzakken. Maar wat dacht je van zo’n make-uptasje, of etui voor al je spullen! Lovethat zal Lovethat niet zijn als ze niet een agenda, waarbij je de voorkant kunt personaliseren spot. Ook een nieuwe laptoprugzak kwam ik tegen. Allemaal leuke spulletjes voor mezelf, als cadeautje of voor de kids.
Leuke bulbby producten

Wat vind jij van de nieuwe website van Bulbby?

Show Full Content
Previous Een agenda voor overzicht en succes: de Zakenmam agenda 2018
Next Boor | Perfectie is een leuk streven maar het maakt heel erg onzeker

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: