regeorv saw ki nee iek sella  nerovetsrethca neggez

Vroeger was ik een kei in alles achterstevoren zeggen. Samen met mijn beste vriendinnetje konden we in deze geheimtaal heel veel roddelen over jongens en andere vriendinnen. Sorry voor wie mij niet verstaan heeft toen. Wie heeft zoiets niet gedaan vroeger? Jij toch ook wel?

Opsekopse wereld

Daarom ben ik ook zo onwijs nieuwsgierig naar het boek Opsekopse wereld. Dit boek is nieuw en daagt uit om te spelen. Het is geschreven voor kleuters en trekt hen mee in een wereld waar alles anders is. Het stimuleert de creativiteit en bevordert het oplossingsvermogen. Schijnbaar een idee voor kinderen die het lastig vinden om structuur los te laten. Let wel, ik heb het boek nog niet gelezen. Maar ik kan me zo enorm indenken dat dit boek ontzettend leuk is om samen te ontdekken en zoals ze zeggen ‘in te verdwijnen!’.

boek-opsekopse-wereld-binnenwerk-1
Auteur Mirjam Hildebrand en illustrator Jolanda van der Burgt

Het verhaal
In de Opsekopse wereld maken we kennis met Siem. Siem logeert bij zijn opa en oma. Hij hangt op zijn kop op de bank en ziet dat opa nu anders is. Daar klopt niets van, dat is gek. Dan neemt opa hem mee in de fantasie van de Opsekopse wereld, waarin vies lekker is, donker licht en oud jong. Het zorgt voor de gekste situaties, waar je ontzettend om kunt lachen. En als je het zat bent ga je gewoon weer rechtop staan en dan is alles weer normaal!

boek-opsekopse-wereld-poster
Auteur Mirjam Hildebrand en illustrator Jolanda van der Burgt

 

Leuk voor de feestdagen!

Opsekopse wereld is vanaf nu verkrijgbaar en een leuk cadeau voor de feestdagen. Eva krijgt hem van ons met Sinterklaas. Het boek is in groot formaat (A4) en elk boek krijg je gratis een Opsekopse poster en ansichtkaart cadeau. Je koopt het boek voor 16,99 bij o.a. Bol.com

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: druk weekje buiten
Next Dit jaar neemt Sinterklaas wel hele bijzondere Pietjes mee

1 thought on “Cadeautip: Opsekopse wereld!

  1. Jep, hier ook dit als geheimtaal gehad. Tot mijn moeder vertelde dat ze dat vroeger ook altijd deed. En dus heel goed in het lezen ervan was… Weg geheimtaal…. Leuk boek!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close