Onlangs zagen we de gloednieuwe film van Casper en Emma. Mijn meiden zijn dol op Casper en Emma en ik ook. Ik vind Casper en Emma fantastisch en zelfs na 100x kijken (ik kan de kerstfilm bijna woord voor woord meekletsen) vervelen deze twee kleuters niet. De nieuwe film van Casper en Emma die de bergen in gaan is zeker weer een fantastische film voor peuters, kleuters en wat ouder.

Casper en Emma de bergen in

Vanaf 1 juni is Casper en Emma de bergen in, in de bioscoop te zien. Zoals je gewend bent van Casper en Emma, is de film helemaal Nederlands gesproken. Casper en Emma zelf zijn wel iets verjongd, zodat ze weer echte kleuters zijn. Casper heeft nog steeds bruinrode haren en Emma halflange blonde haren, de kinderen merkten bijna geen verschil.

Bekijk de trailer

Het verhaal: ‘Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’

‘Mama, mogen we de film nog een keer zien?’

De film heeft onze verwachtingen waargemaakt. Heeft ons wat geleerd, nieuwe liedjes gebracht en weer een film die we t.z.t. aan de Apple TV toe gaan voegen!

Deel en Win!

Wil jij je kinderen blij maken met een DVD van de televisieserie van Casper en Emma? Dat kan! IK zou het super vinden als je deze post van Lovethat deelt met je vrienden en natuurlijk zelf reageert onder de Facebookpost!

Show Full Content
Previous Bonte Raaf | houten kaarten, groeikaarten en persoonlijke cadeautjes!
Next Wat doe je als een klas geveld wordt door de waterpokken en de schoolfotograaf komt

3 thoughts on “Vanaf 1 juni in de bioscoop: Casper en Emma de bergen in! + Winactie!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: