De Oktoberfeesten zijn weer in volle gang, ook hier in Zwitserland. Al hebben de Zwitsers hun Dirndl wel vaker aan dan alleen met een oktoberfest. Want altijd als er een ‘volksfeest’ is, dan trekken ze hun bloesjes en lederhosen uit de kast. En niet alleen met een volksfeest, ga je op een normale zondag wandelen dan zie je ook nog mensen in traditionele kledij.

Ik doe daar niet aan mee, ik heb niet eens een dirndl! Ik ben al wel vaak in de verleiding gekomen om er eentje te kopen, maar steeds bedacht ik: als ik geen aanleiding heb om zo’n jurk aan te trekken, dan hoef ik hem ook niet te kopen! De dirndl staat dus nog op het lijstje om -ooit- eens te kopen.

De 8 leukste verkleedkleren voor een meisje!

Anders dan ik, is Eva. Al is het iets minder dan vroeger, ze verkleed zich nog steeds graag en vaak! Verkleden kan het hele jaar. Niet alleen voor ons als volwassenen, maar ook voor kinderen. En we hoeven allang niet meer te wachten op carnaval om verkleedkleren te kopen of te dragen. Door Funidelia werd ik gevraagd om mijn 8 favorieten van feestkleding op een rij te zetten! Die heb ik gevonden. Stuk voor stuk vind ik deze geweldig voor mijn meiden.

 

kostuum meisjes

Supergirlkostuum voor meisjesEenhoornkostuumMaskersHalloween kostuumsVaiana kostuumHarry potter meisjeMonster High kostuumUilenkostuum

 

Welk kostuum vind jij het leukste?

Show Full Content
Previous Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 7
Next Aan het werk als zelfstandige in Zwitserland

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: