Als je een nieuwe ‘normale’ fiets koopt, denk je er misschien niet zo snel aan om een fietsverzekering erbij te nemen. Terwijl zo’n verzekering bij een nieuwe fiets voor heel veel gemak en rust in je hoofd kan zorgen. Of je nou een motorloze fiets of een elektrische fiets koopt, een fietsverzekering van Centraal Beheer biedt veel voordelen voor jou als gebruiker.

8 voordelen van een fietsverzekering

Alle nieuwe fietsen kunnen verzekerd worden
Heb je een nieuwe fiets, een kinderfiets een bakfiets, een stadsfiets of een elektrische fiets? Het maakt niet uit wat voor nieuwe fiets je hebt gekocht, alle fietsen kun je verzekeren tegen schade en diefstal

Accessoires zijn standaard meeverzekerd
Het is fijn dat als je een nieuwe fiets met bijvoorbeeld een extra fietsmandje, kinderzitje(s) of fietstassen koopt, dat deze accessoires direct met je fietsverzekering meeverzekerd zijn.

Diefstal van de fiets is verzekerd
Als je de fiets op een goedgekeurd slot had staan en hij toch gestolen is, dan krijg je de fiets vergoed. Maar ook als er een poging is gedaan om de fiets te stelen, dan krijg je de beschadigingen aan de fiets vergoed.

Aanrijding gehad of van de weg gereden? De schade wordt vergoed 
Heb je een aanrijding gehad of is de fiets van de weggeraakt of in het water gekomen. De schade die hieruit voortkomt – en die je niet zelf veroorzaakt hebt-, wordt vergoed.

Schade als de fiets is uitgeleend verzekerd
Ook als je fiets is uitgeleend en hij wordt gestolen of beschadigd zonder dat jij of degene die de fiets heeft geleend schuld daarin heeft, dan wordt de fiets of de schade vergoed.

Aanschafwaarde van de fiets terug tot 3 jaar na aankoop
Hoe fijn is het als je fiets gestolen is en dat je voor het bedrag waarvoor jij hem een paar jaar geleden gekocht hebt, een nieuwe fiets kunt kopen. 

Kosten van experts zijn verzekerd
Experts berekenen de hoogte van de schade, het vaststellen van deze kosten zijn ook verzekerd. 

Het grootste voordeel: rust! 
Voel je gerust als je op je nieuwe fiets fietst. Natuurlijk is het niet tof als iemand je fiets beschadigd, spullen kapot maakt of je fiets steelt. Maar met een fietsverzekering van Centraal Beheer kan je gewoon genieten van het fietsen.  En weet je dat -als er wat gebeurt, het allemaal voor je geregeld wordt.

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Wat ben ik blij dat het eerste half jaar voorbij is
Next Weg met die rommelige keuken!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close