Met ´Dance, Dance, Dance´, hét dansprogramma waarin bekende koppels bestaande videoclips nadansen, zijn we weer helemaal in de ban van dansen. Morgenavond is helaas alweer de laatste aflevering. De finale! Krijg je geen genoeg van danspassen, valpartijen, choreografie en succes? Wil je een flinke dosis jaloezie en een zoetsappig liefdesverhaal als bonus? Kijk dan deze 8 dansfilms op Netflix.

Ondanks dat ik zelf helemaal niet kan dansen, is de Step up-serie mijn persoonlijke favoriet. Snelle scenes, veel romantiek en te gekke en originele dansmoves. Kijk ze dus allemaal.

[ezcol_1half]Step-Up_EN_NL_571x800Step up (2006)

De zeer gespierde Tyler voert een werkstraf uit op de school waar Nora dansles heeft. Als zij zonder partner zit, valt hij in. Met succes![/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]STEPUP2THESTREETS_EN_NL_571X800Step up 2: The Streets (2008)

Als Andie door haar eigen dansgroep wordt gedumpt zit er niets anders op dan zelf een groep te vormen. Gelukkig zit er heel wat straattalent op Andie’s school![/ezcol_1half_end] [ezcol_1half]Step-Up-3_EN_NL_571x800Step up 3 (2010)
Tijd voor World Jam, een danscompetitie voor hiphop dansteams. Het gaat hard tegen hard! De hoofdprijs is maar liefst 100.000 dollar.[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Step-Up-4_EN_NL_571x800Step up 4 (2012)
De rijke Emily wil danseres worden maar haar vader neemt haar niet serieus. Dan maakt ze kennis met The Mob. Hun flashmobs zijn legendarisch en als Emily mee mag doen komt dat haar danscarrière ten goede![/ezcol_1half_end] [ezcol_1half] 1 Chance 2 Dance_Vertical1 Chance 2 Dance (2014)
Als een middelbare scholiere met dansaspiraties in haar examenjaar moet verhuizen, moet ze kiezen tussen twee jongens en krijgt ze 1 kans om haar droom waar te maken.[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] Dance Off_VerticalDance-off (2014)
Twee rivaliserende dansstudio’s nemen het tegen elkaar op in een danswedstrijd. Een echte dance-off met spannende uitslag.[/ezcol_1half_end] [ezcol_1half] MAKE_IT_HAPPEN_NL_571x800Make it happen (2008)
Student aan de Chigago School of Dance of erotisch danseres? Zou ze ooit de audities doorkomen?
[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end] BodyLanguage_EN_NL_571x800Body Language (2011)
Zonder subsidie kunnen de 5 beste Nederlandse danscrews niet meedoen aan een Amerikaanse wedstrijd. Ze gaan toch. Met alle gevolgen van dien..

[/ezcol_1half_end]
Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Schandelijk verwend met deze cadeaus!
Next Ons Zwitserleven – herfstvakantie

2 thoughts on “De beste dansmoves bekijk je op Netflix

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close