De donkere maanden komen er weer aan, en dat betekent ook de tijd van elkaar geschenken geven. Maar af en toe heb jezelf ook wel eens wat verdiend toch? Daarom hierbij op een rijtje wat de beste geschenken zijn die je eind 2022 aan jezelf mag geven!

Een nieuwe telefoon

Heb jij nog steeds een oude telefoon met een gebroken glas, en gaat het steeds langzamer en langzamer? Dan is het tijd voor een nieuwe! Als je budget beperkt is, kijk dan eens rond bij de refurbished varianten en schaf deze aan met een sim only abonnement. Zo houd je de maandelijkse kosten laag maar heb je wel een telefoon die zo goed als nieuw is! Is je budget wat meer en ben je een echte Apple liefhebber kijk dan eens naar de Iphone 12. Dit is niet de állernieuwste (dat is de Iphone 14), maar deze werd gepresenteerd in september 2020, dus echt oud is het ook zeker niet. Maar omdat er al twee modellen erna zijn gekomen, zakt deze nu wel in prijs. En dat terwijl het echt een top-telefoon is.

Outfit

Kleren maken de man (of vrouw). Dit is niet voor niets een bekend gezegde. Als jij eruit ziet om door een ringetje te halen, dan straal je dat ook uit. Naast het feit dat je je zelfverzekerder voelt in een goede en nieuwe outfit, wordt je ook anders behandeld. Ga maar na; als jij op een brakke dag met joggingsbroek en oude jas een winkel binnenstapt doen mensen anders tegen je dan dat je in pak ergens binnenkomt. Is dat gek? Nee. Tuurlijk gaat het uiteindelijk om het innerlijk, maar een eerste indruk is altijd belangrijk. Investeer daarom voor jezelf in één goede outfit waar je (minimaal) de kerstdagen goed mee doorkomt. Weet je niet zo goed hoe je dit moet doen? Laat je dan adviseren in de duurdere modezaken of huur hiervoor eenmalig een professional in. Beter één setje wat iets meer heeft gekost en die je vaak aandoet, dan 10 setjes waar je je niet zelfverzekerd in voelt.

Maaltijdbox (abonnement)

Moet jij vaak ook nog aan het einde van de dag snel langs de supermarkt en ga je dan toch maar voor die pizza? Heel herkenbaar. Probeer in de decembermaand eens een maaltijdbox (abonnement). Zo weet je zeker dat je alles in huis hebt voor een goed diner, en vaak is dit nog gezond ook! Scheelt stress, en je voelt je fitter en zo zie je er waarschijnlijk dan ook uit.

Kortom, zet ook jezelf een keer in het zonnetje en denk niet álleen maar aan anderen. Met bovenstaande zaken zit jij beter in je vel, en dat zul je dan ook uitstralen naar buiten toe. Dus zo hebben die anderen er toch weer baat bij! 

Show Full Content
Previous Plus size trouwjurken: dit zijn de trends!
Next Dit zijn de 5 meest trendy damesmerken om in de gaten te houden

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close