Liza gaat haar eerste Sinterklaas meemaken dit jaar en natuurlijk hoort daar een verlanglijstje bij. Maar veel heeft ze niet nodig. We hebben al veel Little People van Eva, een houten treinbaan, een theesetje, theeserviesjes, knuffels, boekjes, muziek en andere herriespeelgoed. Ik heb toch 8 dingen uitgezocht waarvan ik wel vind dat ze bij ons in huis mogen wonen. Wat dacht je van die lieve tuimelaar? Als Liza uit de tuimelaarleeftijd is, dan is het altijd nog een mooi accessoire!

verlangijstjeliza

[ezcol_2third]1. Pietje Pip
Liza vindt Pip zo leuk en ik ook. Deze uitvoering van Pietje Pip vind ik zelf zo schattig en daarom staat hij bovenaan haar lijstje!

2. Toffe bivakmuts!

Lekker warm en lekker stoer. Ik hou van mutsen en ik denk dat voor het klimaat in Zwitserland een bivakmuts wel lekker is voor Liza. Hebben dus!

3. Kid O tuimelaar
Een tuimelaar dat is een gegarandeerd succes natuurlijk, vooral zo’n stoere racoon. En dat staat ook nog eens leuk in haar boskamertje to be… Nouja, misschien wordt het nu ook wel een buitenkamer.

4. Een tol, blijft leuk!
Lekker ouderwets en toch altijd leuk. Hoe oud je ook bent!

5.Grimms Regenboog
Is niet alles van Grimms leuk? Ik zou alle duplo en blokken uit dit huis weg willen gooien en er alleen maar Grimms voor in de plaats nemen. Zo cool!

6. Knisperboekje met eigen foto’s
Dit ga ik zeker weten voor Liza maken. Met Eva woonden we al niet om de hoek bij mijn ouders en al helemaal niet bij mijn schoonmoeder. Het is juist leuk voor hen als de kinderen ze wel (her)kennen. Daarom is dit boekje echt wel favoriet bij me, spelenderwijs opa en oma en de tantes leren kennen.

7. Knikkerbaan
Eva heeft een knikkerbaan altijd leuk gevonden en nooit een gehad. Ik denk dat Liza dat ook wel tof vind, dus dan kunnen ze er samen mee spelen.

8. Picknickset
We hebben de theeset al en daar wordt nog steeds veel mee gespeeld. Het gaat ook zo lang mee. Dit picknicksetje is geweldig ook om de vormen te leren kennen.[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]GIF Banner 250x250 (variant 3)

Woezel en Pip 250 x 250

250x250 Video van Sint[/ezcol_1third_end]

Hierbij dus mijn Lijstje voor Liza. Wat vinden of vonden jullie leuk voor een baby van 8 maanden?

In dit bericht wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks

Show Full Content
Previous Eva en Liza zijn vandaag acht maanden zusjes
Next Upcyclen: van twee t-shirts een stoere schooltas maken

3 thoughts on “De eerste Sint voor Liza. Haar (of mijn) verlanglijstje

  1. je hebt leuke dingen uitgezocht, maar blijft moeilijk he!
    Zeker als je al een meid hebt die al zoooooooo veel speelgoed heeft!
    Ik ben hier nog steeds aan het verzinnen wat we ze moeten geven!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close