Mijn eigen Inspector Gadget kwam vandaag wel met een heel bijzonder apparaat op de proppen. “Moet je hier eens kijken, dit is wel wat om op je blog te zetten.” En wanneer Inspector Gadget dát zegt, dan moet het wel erg leuk zijn. Op naar de website van EmoSpark.com dan maar en eens kijken wat hij nou zo bijzonder vindt hieraan. Net zoals jullie wist ik niet wat ik moest denken toen ik dit filmpje hierboven zag.

emospark
Dit is dus de EmoSpark. Een kubus dat zich met jou en andere gezinsleden op emotioneel gebied kan identificeren en waar jij mee kunt communiceren. Wanneer jij je tablet of mobiel gebruikt, computer of tv gebruikt kan de EmoSpark jouw emoties, door middel van gezichtstracking en stemanalyse, doorgronden. Door te kijken hoe jij reageert op muziek en video’s kan de EmoSpark inspelen op jouw gemoedstoetstand en uiteindelijk de juiste foto’s op Facebook te laten zien of de juiste muziek voor je afspelen. Een kubus dus met Emotionele Intelligentie.

Ik moet het eerst allemaal eerst nog eens zien hoor, laat het eerst maar eens in productie komen en uitkomen voor het grote publiek in Amerika. Daarna zal vast de Europese markt volgen en dan… Dan heb je een apparaat in je huis dat weet waar jij behoefte aan hebt doordat hij dat aan je gezicht kan zien? Hebben we hier behoefte aan? En wat kan zo’n apparaat aan je leven toevoegen, kan hij het leven makkelijker maken? We gaan het zien! Ik ben benieuwd waar Inspector Gadget de volgende keer mee op de proppen komt.

Wil je meer weten over de EmoSpark, neem dan eens een kijkje op hun uitgebreide website. Je kunt zelfs nog investeren in dit apparaat van de toekomst!

Show Full Content
Previous De ooievaar, hoe zat het ook alweer?
Next De leukste traktaties vind je bij Hippetraktaties

1 thought on “De EmoSpark komt eraan!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close