Ik heb dozen vol met kleren van Eva staan. Kleding die ik zelf gekocht, gekregen kleertjes, tweedehandse of misschien wel derdehands en steeds als Liza weer een maat opschuift, dan kan ik weer een nieuwe doos openen. Superleuk om haar natuurijk in de kleren die Eva lang geleden aan had te zien, maar soms bekruipt me toch het gevoel dat ik haar tekort doe. Ik heb gewoon niks voor haar nodig en buiten dat: ze loopt het liefste alleen in een romper rond!

Ieder seizoen probeer ik wel iets voor haar te kopen wat bij haar past. Een jurkje, een broekje of jasje. Gewoon omdat ook zij nieuwe kleren verdient. Onlangs had ik weer zo’n fase. Ze moest wat nieuws. Eva had sloffen gehad, een tas en dit en dat. En Liza kwam er mijn inziens weer bekaaid vanaf. Toen ik van Kleertjes.com een waardebon van 50 euro kreeg om te schoppen, hoefde ik niet lang na te denken. Ik ging voor Liza shoppen!

Shoppen voor de kleinste

Ik ben sowieso iemand die als eerste in de uitverkoopmappen gaat kijken. Waarom zou je voor iets meer betalen als bijna hetzelfde in de uitverkoop ligt?! In de Outlet bij kleertjes.com kon ik direct slagen! Toevallig kocht ik bijna alles van het merk Cakewalk, maar het is ook zo leuk en vrolijk. De kleurtjes staan superleuk bij Liza.

kleertjescom
Shirt Cakewalk koraal | Shirt Cakewalk olifanten Name-it korte broek | Cakewalk jurk

Hoe gaat het in zijn werk?

Kleertjes.com is een online shop waar gebruikersgemak hoog in het vaandel staat! Dat merk je aan alles. De website loopt lekker, ook op mobiel. Het bestellen loopt soepel en binnen een dag (of twee) heb je je spullen in huis. Online is het mogelijk om je profiel in te vullen, waardoor je altijd de goede maten van je kinderen bij de hand hebt. Betalen doe je via ideal, creditcard, achteraf, met cadeaubon of pay-pal.

Liza als fotomodel!

Niet echt natuurlijk, maar wel voor mijn lens. Ik heb 1 shirtje nog niet aangetrokken. De maten die ik gekocht heb zijn 86 (kan ze er gelijk in) en het broekpak was 92.
cakewalk

Show Full Content
Previous Onder de 20 graden? Zet een muts op!
Next Alleen naar school. Nu al?

11 thoughts on “De jongste krijgt de afdankertjes

  1. Hier zou dat ook zo zijn als we een meisje krijgen. Ik bewaar ook veel van Fay! Die jumpsuit heb ik ook voor Fay gekocht trouwens!! Staat Liza leuk ?

    1. Ik had die jumpsuit eigenlijk voor volgend jaar gekocht, maar ben bang dat ze er dan niet meer in past. Trek ‘m Fay maar snel aan, misschien valt hij bij haar ook wat kleiner.

  2. Zag dat cakewalk jurkje ook al in je andere artikel met de fijne groezelige snoetjes 😉 Had ik ook bijna voor Pollewop geshopt. Merk wel dat tegelijk het nadeel van ” van elk één hebben” ook een voordeel is. Dat broekje van Name it staat ook super, daar was mijn meisje helaas te groot voor 😉 goede smaak! :))

    1. Ja goed gezien!! Inderdaad ergens is het een groot voordeel, maar ook wel een nadeel en zo maken we er het beste van! Leuk dat je bijna hetzelfde hebt gekocht!

  3. Heel erg herkenbaar! Floris deaagt ook heel veel kleding van Maxim en stiekem voel ik me daar heel erg schuldig over, zeker omdat ik nu voor Lauren wel weer allemaal nieuwe dingen koop. Leuke dingen heb je gekocht!

  4. Arm kind 😉 nee hoor…zo lang ze er zelf nog geen “last” van heeft…dikke prima toch!
    Ik hou van Cakewalk…lekker vrolijk! Toevallig vorige week zelf ook een jurkje gekocht van Cakewalk. De kleertjes staan haar allemaal even leuk!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close