Gisteren heb je mijn inspiratiepost kunnen lezen voor leuke en makkelijke kerstfoto’s. Ik heb je beloofd om mijn resultaat te laten zien! Of het nou mooi zou zijn of niet. Daar ga ik dan!

Liza was rond half acht wakker gisteren en ik besloot direct in haar kamertje alles klaar te leggen om foto’s te maken. Liza is ‘s ochtends altijd erg goed gemutst en krijgt, in tegenstelling tot Eva vroeger, pas een uur later honger. Ik legde een dekentje op de grond, mijn lantaarn met de kerstlichtjes erbij. In de kast vond ik een kerstjurkje dat nog van Eva was geweest. Het paste amper nog (maat 62/68), maar stond wel schattig. Ik poetste haar neus schoon en we gingen aan de slag.

De eerste foto’s mislukken altijd, maar daarna gingen we goed aan de slag. We stuitten echter wel op het probleem van de ochtend. Snot! En veel! Het bleef maar lopen en Liza’s mond bleef ook maar suf open staan. Het resulteerde in dit fantastische beeld. Hahahaha. snot

Ik heb ook nog geprobeerd om haar zonder jurkje op de foto te zetten, maar daarvoor was haar kamertje eigenlijk niet geschikt. Het werd zo wit en absoluut niet warm. Volgende keer moet ik toch ook maar boven met die mooie houten achtergrond foto’s maken. Voor nu de beste foto’s (inclusief open snot mond) dan maar. Nee, ik ben niet enorm tevreden. Hoewel de twee laatste foto’s wel weer in haar fotoalbum komen.

kerstbeeld-lovethatnl

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

4 thoughts on “De kerstfoto’s die ik maakte

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een luierabonnement? Hoe handig is dat?

7 mei 2020
Close
%d bloggers liken dit: