Binnenkort is Liza jarig en met zes weet je dondersgoed wat je allemaal wilt. Helaas voor haar hebben wij er ook wat over te zeggen. Want met zes jaar oud wil je misschien wel een groot L.O.L poppenhuis, alleen heb je misschien meer aan een nieuwe fiets!

Vandaag deel ik een lijstje met 8 cadeautjes voor een zesjarige. In dit geval geïnspireerd op mijn eigen bijna zesjarige!

Een nieuwe fiets

Onze (bijna) zesjarige fietst graag, maar haar oude fiets had geen versnellingen en dat fietst bij ons niet zo lekker. De fiets van haar zus is nog veel te groot, dus besloten we haar een nieuwe Meisjesfiets te geven. Een blauwe met versnellingen!

Garmin Vivofit 2 – Frozen

Je kunt je wel voorstellen wat Liza’s lievelingskleur is! Deze Garmin Vivofit staat al zolang op haar verlanglijstje. Nu is hij er ook in de mooie kleur blauw van Frozen en die moest ze gewoon hebben. Mijn familie heeft hun geld bij elkaar gelegd en deze voor haar gekocht. Eindelijk! Eva heeft deze stappenteller/horloge ook en na bijna 2 jaar is hij 1. nog niet kapot en 2. wordt hij nog steeds dagelijks gebruikt.

L.O.L. poppenhuis

Dit is wel het laatste dat ik zou kopen voor mijn kinderen, maar ik denk dat ik haar hiermee wel ontzettend blij zou maken. Dit L.O.L. poppenhuis kost 185 euro en komt met ruim 85 verrassingen!

L.O.L pop

Als je dan het grote poppenhuis niet krijgt, dan kan je natuurlijk ook altijd nog een L.O.L. Pop vragen. Zo’n cadeautje kan natuurlijk altijd en kan ze ook voor haar kinderfeestje vragen.

Dinosaurus speelgoed

Mijn meisje houdt van dinosaurussen. Ze zou het liefste een echt dinobot opgraven, maar ik denk dat ze met dit speelgoed ook wel erg blij zal zijn. Deze dino heeft een wilde en tamme modus. Hij bijt en gromt, hij heeft aanrakingssensoren in staart en kop. Zijn kop, ogen en kaken kunnen bewegen en maakt verschillende dinosaurusgeluiden.

Rugzak

Volgend jaar gaat Liza naar de eerste klas en daar hoort een goede rugzak bij. In Zwitserland hebben ze de echte schoolrugzakken. Deze zijn heel groot en komen ook met een regenhoes, gymtas en vaak een etui. Maar deze kosten ook een hoop geld, terwijl een gymtas niet meer is dan een dun tasje en een etui ook overal gekocht kan worden. Waar Liza voor kiest, dat weet ik niet, maar deze rugzak vind ik zelf wel erg leuk!

Film Frozen

Wij keken Frozen 2 de Film in de bioscoop en Liza is sindsdien wel helemaal weg van de film. Daarom is de film natuurlijk ook een leuk cadeautje voor haar verjaardag (alleen hebben wij geen dvd-speler).

Teken- en knutselspullen

Ik denk dat je ieder meisje van zes blij maakt met knutselspullen en tekenspulletjes. Liza is een meisje dat er in ieder geval erg blij van wordt. Met knutselspullen zoals deze dierenhouder van Lego, zijn de zesjarigen wel een tijdje zoet.

Ben je op zoek naar een cadeau meisje 6 jaar in plaats van 8 jaar? Klik dan snel op de link voor de tofste cadeautips.

Show Full Content
Previous Een week op skikamp met school
Next Collega in verwachting: wat geef je?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close