Mello is nou zo’n anderhalve week dood en we missen hem. Nou ja, ik mis hem. Ik mis mijn riedeltjes en gewoontes met hem. Dat ik over hem heen moest stappen omdat hij altijd in de weg lag. Dat het kontje van de komkommer voor hem was. Maar ook hoe lief hij voor de meiden was. Dat hij er altijd bij lag als ze op de grond aan het spelen waren. Hoe stoer het stiekem was toe ik door Pernis liep met dat enorme bakbeest en van die opgeschoten jongens hoorde gillen “daar loopt een beer”. Mello was echt groot, met zijn uiteindelijk ruim 85 kilo en wanneer hij lag twee meter lengte, vergeleek iedereen hem met een kalf, maar zo lief. Afgelopen week zocht ik foto’s uit en kwam ik heel veel leuke foto’s tegen die ik allang vergeten was. Veel foto’s van de eerste jaren met Mello zijn verloren gegaan, al heb ik gelukkig nog wel een fotoboek van en hebben we enkele hiervan nog online gedeeld.

Zie hier een fijne collage met de leukste foto’s van onze grote vriend. Wat hebben we van hem genoten en met deze foto’s genieten we gewoon nog een keer.

Show Full Content
Previous Uitgerust wakker worden door het eve matras
Next StudioKisa: van verjaardagsmuts tot taarttopper

5 thoughts on “De leukste en liefste foto’s van Mello

 1. Mooie foto’s van jullie gezin met Mello. Hij heeft ook heel wat meegemaakt met jullie. Eerst van Spanje naar Nederland en later nog eens naar Zwitserland.
  Ik kan het gemis van al die kleine dingen zo goed voorstellen. Je kon ook niet echt om hem heen zo groot dat hij was. Ik vind onze hond van 65 kg al een behoorlijk grote hond, in gedachten tel ik daar nog 20 kg bij 😉
  Komt er nog weer een nieuwe hond? (of is dat “not done” om al te vragen….)
  Gijs nog steeds zo aanhankelijk?

  groetjes Jen

  1. Ik wil heel graag een nieuwe hond, al wachten we daar nog wel even mee totdat we precies weten wat we willen en hoe we dat gaan doen. Sowieso tot in het voorjaar nog geen hond en misschien wel pas als Liza naar school gaat. Gijs is trouwens nog steeds heel veel boven. Zo schattig!

 2. Als eerste nog gecondoleerd met het verlies van jullie super lieve mello een geweldige hond in pernis liep ik regelmatig met hem op met onze bernersennenhond Bowie dacht dat ik grote hond had van 55 kilo maar naast mello leek die van ons wel een teckel haha heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies en wat een super mooie foto’s hebben jullie van hem ❤

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close