Wie zegt dat jij ook niet even mag relaxen als de kinderen herfstvakantie hebben? Via Just4Kids kreeg ik een stapel nieuwe films voor kinderen in alle leeftijden binnen. Dus relax en zet je kinderen achter een van deze films!

Casper en Emma op Safari

casperenemma_smart_dvd

In de fantasierijke en hartverwarmende kinderfilm ‘Casper en Emma op Safari’, gebaseerd op de ‘Karsten og Petra’-serie van Tor Åge Bringsværd, gaan de beste vriendjes samen met hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. Daar gaan ze op zoek naar de moeder van een babyleeuw en beleven ze spannende avonturen.

Hello Kitty

hellokitty-2dIn de Avonturen van ‘Hello Kitty’ en haar vriendjes volg je de verhalen van Kitty en haar allerbeste vriendjes. Zij beleven allerlei spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daar tussenin. De vriendjes maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren Kitty en haar vriendjes belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Zorro The Chronicles

zorro-2dIn ‘Zorro The Chronicles’ maak je kennis met de tiener Don Diego, die voor de grootste uitdaging van zijn leven staat als hij vecht voor gerechtigheid tegen tal van gewetenloze – en goed bewapende – tirannen! Op zijn bliksemsnelle paard Tornado trekt Zorro erop uit om onrecht en corruptie te bestrijden. Hij is altijd in het zwart gekleed en verbergt zijn gezicht achter een masker, zodat zijn ware identiteit slechts bij enkele vertrouwelingen bekend is.

Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed

het-klokhuis_2dIn Nederland zijn 10 unieke plekken die door UNESCO zijn uitgeroepen tot werelderfgoed. Omdat deze plekken heel bijzonder zijn, heeft Het Klokhuis hier een speciale serie over gemaakt! Ga met de Klokhuispresentatoren mee op reis langs ons werelderfgoed: Van de Waddenzee naar Willemstad en van de Molens van Kinderdijk naar de Stelling van Amsterdam of de Grachtengordel. En bezoek het Woudagemaal, het Rietveld-Schöderhuis in Utrecht, de Beemster en de Van Nellefabriek. Unieke plekken in Nederland die allemaal met de ontstaansgeschiedenis van Nederland te maken hebben en waar we heel zuinig op moeten zijn. Er is ook een boek van ‘Het Klokhuis Nederlands Wereld Erfgoed’.

H2O

h2oanimatieserie_s1_2dEmma, Cleo en Rikki duiken op het vulkanische eiland Mako, als ze een smaragd-groen meer met een ondergrondse grot ontdekken. Daar worden ze opeens erg slaperig en vergeten alles! De avond valt, de volle maan schijnt uitbundig en magisch licht valt op hen neer. Plotseling veranderen de drie vriendinnen in… zeemeerminnen! Weer op het droge aangekomen beseffen ze dat hun leven een wel heel verrassende wending geeft gekregen: Als ze in aanraking komen met water, veranderen ze in zeemeerminnen! Alsof ze meiden nog niet genoeg tiener-problemen hebben, moeten ze nu ook leren leven met dit grote geheim, dat soms een grote last kan zijn.

Trollie

trollie-2d‘Trollie’ is een spannende winterserie, waarbij de komst van een ongemanierde trol ervoor zorgt dat de tienjarige Max Pluim opbloeit van een teruggetrokken boekenwurm tot een zelfverzekerde jongen die in staat is vriendschap te sluiten. De serie speelt zich af in een sprookjesachtige boswereld met trollen, een chagrijnige kabouter en zelfs een enkele eenhoorn. Maar belangrijker nog dan de sprookjeswereld, het verhaal speelt zich af binnen de familie van Max, die op het punt staat door onenigheid over de nalatenschap van oma Mimi uit elkaar te vallen.

Oswald en de Pinguïns

oswaldendepingua_ns_2dDe film ‘Oswald en de Pinguïns’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Australische hond Oddball. Ten Zuiden van Australië ligt een eiland waar een kleine kolonie pinguïns een belangrijke attractie vormen. Maar door de aanhoudende aanvallen van vossen worden de dwergvogels op het eiland bedreigd. De dochter van een excentrieke boer heeft hier een bijzondere oplossing voor bedacht: ze wil de hond Oswald inzetten om de vossen te verdrijven. Oswald is een Italiaanse rashond met een onstuimig en excentriek karakter. Ze lijken een geweldige combinatie te zijn, maar ook de hond en de pinguïns moeten aan elkaar wennen. De hond beschermt de dwergvogels met zijn leven. Dankzij de geweldige blaf en vechtlust van de hond krijgen ze de tijd om rustig hun eieren uit te broeden. Lukt het de eigenzinnige hond om de kolonie te redden?

 

 

Show Full Content
Previous Breng kleur (en humor) in je huis met Philips Hue
Next Het riet… wat een fotogenieke plek!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: