Wat doet men op Oudejaarsavond? Juist, naast lekker eten en televisie kijken, speelt een heel groot deel van de bevolking spelletjes! Wij ook! In ieder geval, wel vaak (ook in de vorm van een sjoelbak trouwens). Wil jij eens iets anders spelen dan Scrabble of Catan? Vandaag zet ik de leukste spellen voor volwassen om met Oud en Nieuw (en natuurlijk iedere andere willekeurige avond in het jaar) te spelen, op een rij.

De acht leukste spellen voor volwassenen

30 Seconds

1004004011473592Ken jij dit bordspel? Binnen 30 Seconds moet je de 5 begrippen van een kaartje kunnen omschrijven. Jouw team is natuurlijk het beste hierin en jullie gaan er vast met de winst vandoor. Tijd voor Champagne!

Ticket to Ride Europa

spellen voor volwassenenIn Ticket to Ride Europe zorg jij voor de spoorverbindingen tussen de verschillende landen. Word jij Europa’s grootste treinmagnaat?

Expeditie Robinson

spellen voor volwassenen
Het spel Expeditie Robinson is goed als identiek als het spel op televisie. Het grote verschil is dat jij wel tussendoor wel mag eten! Zet de oliebollen maar vast klaar en let the games begin!

Trivial Pursuit Familie Editie

spellen voor volwassenenTriviant (zoals ik het altijd noem) vind ik persoonlijk hét spel van het jaar. Vooral als je de nieuwste variant kaartjes hebt, dan kan je een goed laten zien hoeveel je hebt meegekregen van het afgelopen jaar. Deze editie heeft ook kinderkaarten, zo kan je het ook met kinderen spelen!

Monopoly Wereldeditie

spellen voor volwassenenWeer eens wat anders dan de Nederlandse Editie. Je bent een man of vrouw van de wereld of je bent het niet, deze editie van Monopoly kan jij laten zien hoe goed jij zaken kunt doen.

Keezenspel

9200000017128168Ken jij het Keezenspel? Je speelt het in teams en het lijkt een beetje op Mens erger je niet. Een ideaal spel om samen met vrienden met Oud en Nieuw te spelen.

Rummikub

spellen voor volwassenenEerlijk gezegd weet ik niet of ik nou zo graag Rummikub wil spelen met Floris. Hij verlegt alles altijd zo erg dat je een half uur wacht totdat hij is uitgespeeld. Maar het is wel een leuk spel om zo te spelen.

Nintendo Wii Spelcomputer

spellen voor volwassenenLekker Mario Karten op Oudejaarsavond, wie wint er? Deze Wii U is inclusief het spel MarioKart, het enige dat je nog meer nodig hebt voor een avondje fun is leuk gezelschap.

Coverbeeld: 30 seconds – bol.com
In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks.

Show Full Content
Previous Mijn moment van 2015
Next De leukste spellen voor kinderen voor o.a. Oud en Nieuw

2 thoughts on “De leukste spellen voor volwassenen voor o.a. Oud en Nieuw

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close