Vaderdag, laten we wel wezen. Wij kopen alleen maar cadeautjes voor Vaderdag zodat wij op moederdag ook wat leuks krijgen! Haha. Maar een cadeautje voor mannen is lastig. Het meeste hebben ze al en je wilt natuurlijk ook een klein beetje origineel voor de dag komen. Ook dat is lastig! De laatste weken zag ik voor Lovethat veel websites voorbij komen en heb ik stiekem een beetje gespiekt op de likes die mijn kerel op Facebook gaf. Zo kon ik toch tot een leuk lijstje komen. Doe er je voordeel mee!

En voor wie geen cadeautjes wilt geven, binnenkort ook een (easypeasy)knutselblog speciaal voor vaderdag!

Spiderman!

11105515-2804287022240698
Ik vind deze poppen van Vinyl dus echt leuke cadeaus voor mannen. Je hebt zoveel keuzes, bijvoorbeeld Spiderman, maar ook personages uit StarWars en Game of Thrones. Leuk!!

Een poets!

cleaning-268107_1280Wat kan je een man nou beter geven dan een schoonmaakhulp. Dan heeft hij alle tijd om eens een keer op zijn kont te gaan zitten. Via Helpling.nl bestel je zo’n schoonmaakhulp voor in huis. Je kunt natuurlijk eenmalig een schoonmaakhulp boeken, maar maak het jezelf ook eens gemakkelijk en boek direct voor een aantal keer een hulp!

Een thermosbeker!

Termos mattsvartDeze thermosbeker van Contigo heb je al eens eerder voorbij zien komen. Ik vind hem superstoer en ideaal wanneer je kleine kinderen hebt. We kunnen namelijk niet voorzichtig genoeg zijn!

Een koffieboom

koffiebomen_800x800Mannen houden van koffie. Waarom zou je hem niet een koffieboom cadeau doen. Dan help je een man of vrouw in een derde wereldland en dan geef je je vader zelf een pak bonen of iets dergelijks. Je kunt ook symbolisch een geit geven, een visnet of zaden. Keuze genoeg bij Oxfam Novib!

Een Netflix-abonnement

netflix-vaderdagwaardebonNetflixen begint inmiddels een werkwoord te worden en waarom ook niet. Netflix is natuurlijk ook gewoon superleuk. Leuk voor de man, leuk voor de vrouw, leuk voor je eigen ouders en leuk voor kinderen. Je kunt Netflixw de eerste maand overigens gratis proberen, dus waarom niet! Print bovenstaande waardebon en je bent meteen klaar 🙂

Manchetknopen van verzilverde kwartjes

kwartjesManchetknopen moet eigenlijk iedere vader wel hebben. Op Verzilverdekwartjes.nl kun je speciale manchetknopen van kwartjes uit zowel de tijd van Juliana en Beatrix bestellen. Het is zelfs mogelijk om een jaartal aan te geven. Ik hou ervan!

Een 4×4 ring

11406828_444400035738360_3690602666692004078_nDeze ring is toch echt wel iets voor iedere stoere vent. Hoewel mijn stoere vent wel in een Landrover rijdt, zal hij niet zo snel zo’n ring dragen. Het was wel Floris die deze ring aan mij liet zien. Dus… Wat denk je, toch maar aanschaffen? Wil jij er meer over weten, kijk dan op de Facebookpagina van 4X4 juwellery

Minion Barbecue

10273419_1626915897546412_5226120389539765130_nIk weet niet of je hem op Facebook voorbij hebt zien komen, maar via Kemkers Totaalbouw  (facebookpagina) is het dus mogelijk om deze Minion / Verschrikkelijke Ikke te bestellen. Floris vond hem wederom leuk en ik eigenlijk ook wel. Toch tof om zo’n barbecue te geven?

Ik hoop dat jullie iets aan bovenstaande tips hebben gehad. Heb je zelf nog een leuke tip voor Vaderdag, vertel het in een reactie!

 

Show Full Content
Previous Dit had ik vorig jaar nooit verwacht!
Next De leukste zomerschoenen

13 thoughts on “De meest toffe vaderdagcadeaus

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close