Zoekend en surfend op het internet kwam ik de kerstcommercial van het warenhuis John Lewis tegen. Misschien dat ik onder een steen heb gelegen hoor, want schijnbaar is deze reclame al de hele wereld overgegaan, maar ik kende hem nog niet! Zowel de reclame van dit jaar – met een beer die zijn allereerste kerst viert – als de reclame van vorig jaar – twee sneeuwpoppen die elkaar kwijt zijn – zijn indrukwekkend en hartverwarmend te noemen.

De commercial van dit jaar werd helemaal met de hand getekend en gemaakt (bekijk ook de making of) en ingezongen door Lilly Allen. Daarbij wordt er ook nog merchandise van verkocht.  Een goede zet van John Lewis, want dat voorleesboek zou ik eigenlijk wel willen hebben. Gelukkig hebben ze ook een iPad app, kan ik eerst eens kijken of Eva het net zo mooi vindt als ik! Kortom, een mooi en hartverwarmend kerstverhaal om vandaag eens alleen of met je kinderen te bekijken.

Het boek dat ik nu wel heel graag wil hebben!

Kijk vooral ook de commercial van vorig jaar, net zo mooi…

Fijne eerste kerstdag!

Show Full Content
Previous Deze kerstkaarten zijn zo fout, maar zo grappig!
Next Tijd voor warme chocolademelk met…

1 thought on “De mooiste kerstcommercial van dit jaar!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close