De zomer is begonnen en het mooie zomerweer komt eraan. Niks lekkerders dan avonden gezellig ouwehoeren in de tuin. Een boekje lezen of romantisch naar de zonsondergang te kijken. De tijd van ontspannen is nu dan toch echt gekomen. Zeg nou zelf; als Goede tijden, slechte tijden niet meer op tv is, heb je ook niet echt meer een reden om naar binnen te gaan en de tv aan te zetten toch?

Ik zette de zomermusthaves voor je op een rij. Zo maak je het buiten net zo gezellig als binnen!

bankOp deze schommelbank dommel je zelf heerlijk weg, maar kan je ook samen met je lief genieten van wat hapjes  en een glas wijn. Het leven is heerlijk op zo’n zomeravond.

terrasEen fijn terras vraagt om een overkapping. Zo blijft de warmte ’s avonds nog lekker eronder en maak je je zomeravond nog langer. En in het geval dat het gaat regenen, dan zit je lekker droog en kan je je avond gewoon voortzetten.

zitzakZe noemen het een zitzak, maar het is meer een ligzak. Wat lijkt me dit heerlijk om op te liggen. Zonnebril op, glas drinken naast me, koptelefoon op mijn hoofd (o nee, ik heb kinderen) en zonnen maar!

tuinhuisJe kunt natuurlijk pas echt ontspannen als je kinderen lekker aan het spelen zijn. Dit speelhuis is echt geweldig! Onderin een zandbak, een klimtouw om naar boven te klimmmen of je gebruikt de trap en wil je naar beneden? Dan gebruik je de glijbaan. Roetsj!

tekst

Show Full Content
Previous Wat een fijne Maxi Cosi Wikkeldoek van Pippelot
Next Mooi vies… is het nieuwe schoon

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close