Toen ik nog zwanger was van Liza kwam ik op de Negen Maandenbeurs in aanraking met TiS Lifestyle. Waar andere merken vooral jongens- of meisjesspulletjes hebben voor de kinderkamer, onderscheid Tis Lifestyle zich door eigenlijk niet specifiek op een geslacht te richten. Dat was handig voor mij, omdat we niet wisten wat het zou worden en de kinderkamer voor alletwee de kinderen leuk moest zijn. Uiteindelijk kocht ik twee kussenslopen en kwijlde ik op de andere leuke dingen. Het is tenslotte niet altijd feest.
De collecties van TiS lifestyle laten zich onderling goed met elkaar combineren. Net als de twee kussens die ik in de kamer heb liggen. Die twee kussen zijn dus gemakkelijk uit te breiden met toffe muurstickers, beddengoed, kleren, opbergers en andere kinderkameraccessoires.

TIS

Sinds kort is de derde collectie van Tis Lifestyle op de markt. Deze collectie heet Stuga, dat is Zweeds voor ‘huisje’. In deze collectie natuurlijk veel prints van huisjes maar ook nieuwe dierenfiguurtjes: egel en eend. Ze beleven de gekste avonturen rondom de huisjes en sieren samen allerlei producten als slabben, ledikantlakens en baby-kleding. Egel en eend kregen bovendien versterking van een knaloranje konijn met enorme oren en twee gezichten: slapend of wakker. Origineel en superleuk. Een mooi maatje om vast te houden en om mee te knuffelen en ook nog eens stylish verantwoord in de kinderkamer!

STUGA de nieuwe collectie van TiS Lifestyle
STUGA de nieuwe collectie van TiS Lifestyle
Show Full Content
Previous Slapen in een safaritent van Eurocamp was een fantastische ervaring!
Next Heb je nog wat gemist deze week?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close