Ontspanning heeft met de introductie van de relaxfauteuil een heel nieuwe dimensie gekregen. In vroeger tijden vaak gezien als een meubel voor ouderen, inmiddels ook ‘ontdekt’ door jongere generaties en daarbij hoort natuurlijk ook een ontwikkeling in de uitstraling. Niets oubollig, maar vaak echte design hoogstandjes in de woonkamer. Voor jou ook reden om je eens nader te verdiepen? 

Lekker zitten

In de 24/7 samenleving van deze tijd is de arbeid-rust verhouding soms ver te zoeken. Op werkplekken zijn er vaak strikte ergonomische richtlijnen, maar in huis wordt dat nog wel eens vergeten. Wist je dat we de helft van ons leven zittend doorbrengen? En dat terwijl de zithouding ontzettend onnatuurlijk is. In een relaxfauteuil die op maat is gemaakt, kan je de ideale houding vinden waarbij spieren en gewrichten worden ontlast. Daardoor helpt het klachten te voorkomen! Je komt in een relaxfauteuil volledig tot rust en ontspanning is weer heel goed voor je geest. Ontstressen dus; voor iedereen zeer waardevol … want een lichaam vol stress levert vaak ook lichamelijke klachten op.

Mooie meubels

De relaxfauteuil is qua uiterlijk al lang geen oubollig lomp meubelstuk meer, waar het in het verleden vaak om bekend stond. Vrijwel alle toonaangevende merken hebben hun topdesigners aan het werk gezet en dat levert de meest prachtige creaties op, van hoogwaardige kwaliteit en daardoor echte eyecatchers in de woonkamer. Van klassiek tot modern design … van houten tot metalen frame … en van verschillende stofferingsmaterialen. Vanzelfsprekend is er ook keuze uit vele prijsklassen.

Verschillende functies

Wie zichzelf helemaal wil verwennen, kiest voor een elektrische relaxfauteuil die voorzien is van één, twee of zelfs drie elektromotoren. Hoe meer motoren, hoe meer functies je onafhankelijk kunt bedienen. Denk daarbij aan een voetensteun, rugleuning, hoofdsteun, stoelverwarming of de speciale sta-op-functie, die het makkelijker maakt om uit de stoel op te staan. Misschien nu nog niet nodig, maar waarom zou je jezelf niet extra verwennen als de mogelijkheden daar zijn? En komt er een tijd van fysieke problemen, dan is het heerlijk om jezelf van alle gemakken te kunnen voorzien. 

Een stoel op maat

Om er voor te zorgen dat je optimaal kunt relaxen en ontspannen, moet je er zeker van zijn dat jouw relaxfauteuil aan jouw specifieke individuele wensen voldoet, zeker wanneer er medische redenen voor aankoop bij komen kijken. Door middel van de nieuwste technieken kunnen er bijvoorbeeld zittingen en rugleuningen worden geleverd die volledig naar jouw lichaam zijn gevormd. Het zorgt ervoor dat belangrijke plekken als nek, schouders en rug optimaal worden ondersteund en daarmee tot rust komen. Om te komen tot de beste keuze vraag je dus zeker om deskundig advies in jouw vertrouwde woonwinkel.

Show Full Content
Previous Unieke kerstcadeaus voor hem die zijn badkamer game zullen verbeteren
Next Alles wat u moet weten over bovenooglidchirurgie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d