DOOR ELJA:

Bankrovers, een schattig hondje, een stoere maar ietwat dommige held en een nog stoerdere antiheld. Voeg daarbij een paar knappe en soms harige dames en je hebt alle ingrediënten voor een gave film. Of alle ingrediënten??? Eigenlijk missen er een paar nootjes.

Samen met mijn meisje, zus en neefje mochten we namens Love That de premiere van de film De Notenkraak bijwonen.

Het verhaal gaat over de ietwat domme en onhandige Surly die aan niemand anders denkt dan zichzelf. Nadat hij de wintervoorraad van de dieren in het park heeft laten verbranden wordt hij verbannen uit het park. In een groot avontuur weten ze uiteindelijk de dieren in het park te redden en ook nog de grote boeven te stoppen.

Over de rode loper

Ruim op tijd komen we bij de filmhallen in Amsterdam aan. Ik zie dat de rode loper op dat moment nog wordt neergelegd dus ik neem Mayra nog even mee de bibliotheek in. Onder het genot van een kopje thee en een stuk heerlijke chocola hebben we al enorme voorpret. Als we eenmaal naar binnen gaan worden we als echte sterren onthaald. Er staat zelfs paparazi. Alhoewel ik later zie dat als de echte sterren komen er veel meer fotografen staan. Maar voor ons is dit ook al enorm leuk.

Drinken, eten en ballonnen

De premiere is echt heel goed geregeld. Er is voor iedereen drinken, een bakje popcorn en er staan wel drie clowns ballonfiguren te maken. Geen simpele zwaarden en bloemetjes maar echte eekhoorns van ballonnen. Gelukkig zijn we er vroeg en na lang wachten heeft mijn meisje haar fel begeerde ballon.21

Enzo Knol

Tijdens het wachten komt er een jonge man naast ons staan. En een hele lading giechelende meisjes. Het kwartje moet even vallen maar dan heb ik het door. Enzo Knol staat naast me en is aan het filmen voor zijn vlog. Zelf heb ik niet veel met Enzo maar mijn zoons zijn in grote en nog grotere mate fan van Enzo. Mayra is diep onder de indruk en raakt niet uitgepraat over het ontmoeten van de held van haar broers. De held die overigens dan weer onder de indruk is van haar schoenen met lampjes. Uiteindelijk blijkt dat we ook onze 10 seconds of fame krijgen. We staan gewoon in zijn vlog. (die op het moment van schrijven al ruim 244.000 keer bekeken is).

enzo
Speciaal voor jullie: het stukje waarin Elja om een foto vraagt 🙂

De film

Voor de film worden alle sterren die de stemmen hebben ingesproken voorgesteld. Het meest bijzondere is wel dat er vanuit Make a Wish een meisje een klein rolletje heeft mogen inspreken. Haar grootste wens was om beroemd te worden en te horen aan het applaus is die wens helemaal in vervulling gegaan.
Daarna is het echt tijd voor de film. Ademloos zit iedereen te kijken. De film heeft alles in zich. Een beetje actie, humor en een beetje romantiek. Echt een film voor stoere jongens en meisjes.

De Notenkraak is vanaf vandaag (15 april) in de bioscoop te bewonderen!

DE NOTENKRAAK by Peter Lepeniotis – Trailer NL from Remain In Light on Vimeo.

Show Full Content
Previous En dan ben je moeder…
Next Collect moments not things! De 8 leukste baby milestone-cards

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close