Elk weekend post ik trouw het weekoverzicht, wat gelukkig door jullie ook steeds trouw gelezen wordt. Het grootste gedeelte van deze foto’s worden met mijn mobiel gemaakt en voor op de site vind ik het het mooiste als ze vierkant zijn. Dan klopt het en is het mooier. Nu kan ik al die foto’s die ik wil plaatsen wel met een app vierkant maken, maar het is nog handiger als je ze gelijk een instagramlook mee kunt geven. Dan maak je die mobiele foto net wat sprekender, stoerder of juist zieliger.

Niet al mijn foto’s vind ik geschikt om in mijn Instagramfeed te hebben en daarom gebruik ik instagram veel offline ofwel in vliegtuigmodus. Hierdoor kan ik alle foto’s die ik met jullie in het weekoverzicht wil delen wel de Instagramlook geven, maar blijven ze uit mijn feed. Daarbij zijn deze foto’s dan gelijk opgeslagen in mijn telefoon en kan ik ze later eenvoudig toevoegen aan het foto-album (en daar ga ik verder niet over uitweiden… hahaha) Hierbij een stap voor stap omschrijving zodat jij ook niet alle foto’s in je instagramfeed hoeft te zetten, maar wel gebruik kan maken van Instagram.

Op de Iphone schuif ik van onder naar boven en verschijnt er een snel-menu
Op de Iphone schuif ik van onder naar boven en verschijnt er een snel-menu
Hier staat ook de vliegtuigmodus
Hier staat ook de vliegtuigmodus
Dit is de foto die ik heb uitgezocht om te bewerken op Instagram, maar niet te publiceren
Dit is de foto die ik heb uitgezocht om te bewerken op Instagram, maar niet te publiceren
Ik open Instargam op mijn mobiel en laadt de foto in
Ik open Instargam op mijn mobiel en ik laad de foto in
Ik geef de foto mijn bewerkingen (vaak alleen helderheid en contrast)
Ik geef de foto mijn bewerkingen (vaak naast een liter, alleen helderheid en contrast)
Daarna hoef ik alleen nog maar op 'delen' te drukken, een tekst is niet nodig omdat het toch niet zichtbaar is.
Daarna hoef ik alleen nog maar op ‘delen’ te drukken, een tekst is niet nodig omdat het toch niet zichtbaar is.
en dan hoef je alleen nog op verwijderen te drukken. Bedankt Fantastic Mom Martine voor het gebruik van jouw foto
en dan hoef je alleen nog op X en Verwijderen te drukken. Bedankt Fantastic Mom Martine voor het gebruik van jouw foto
En zo staat de foto in mijn telefoon! Leuk die kleine druif bij de lampjes
En zo staat de foto in mijn telefoon! Leuk die kleine druif bij de lampjes

Vergeet daarna je telefoon niet uit de Vliegtuigmodus te halen en heel irritant, alle foto’s die je offline bewerkt hebt te verwijderen. Veel plezier!

Show Full Content
Previous Acht kerstbomen, alleen dan anders!
Next Acht warme wintersjaals

8 thoughts on “De truc om al je foto’s een instagramlook te geven

  1. Je kunt ook gewoon je foto’s bewerken en dan op verwerken klikken. Je hoeft hiervoor niet je toestel in vliegtuigmodes te zetten. Klik niet op delen, want dan komt ie al op insta. Als ie hem verwerkt slaat ie hem bij mij automatisch op en komt ie in de map met insta foto’s.
    X

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close