Ik ben helemaal geen fan van het Songfestival, maar vanavond kijk ik. Al is het alleen maar voor de lekkere hapjes die op de bühne staan. Weet jij welke mannen ik bedoel? Niet alleen qua looks, maar ook wat betreft stem mogen ze van mij winnen. Hier zijn mijn nummer 1, 2 en 3!

Op nummer 1: Douwe Bob

lekkere hapjes songfestival
Ali B en de Muziekkaravaan (2014)

Natuurlijk! Over lekkere mannen gesproken, Douwe Bob mag er best wezen en omdat hij een Nederlander is moet hij wel in mijn top 3 komen. Hij komt als derde vanavond

Op nummer 2: Amir

lekkere hapjes songfestival
Ik twijfelde tussen nummer 2 en 3, maar Amir heeft met zijn uitvoering van Une Belle Histoire mijn hart gestolen. En wat een lekker hapje!!! Vanavond nummer 11.

Op nummer 3: Frans

lekkere hapjes songfestivalIk vind het nummer echt heel leuk van deze Frans uit Zweden. Het is nog een lekker jong broekje (1998) en ook erg smakelijk om naar te kijken. Maar wel echt jong! Hahaha. Vanavond zie je hem als negende!

Kijk jij het Songfestival vanavond? Heb je een favoriet?

Show Full Content
Previous Win deze mooie zilveren ketting met rozenkwarts
Next Ons Zwitserleven: de rest van de week

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close