Misschien moet ik wel ons schrijven hoor, maar dat doe ik lekker niet. Die meiden hieronder zijn namelijk van mij. VAN MIJ!!!! Hoewel ze beiden een stevig karakter hebben (dat zich uiteraard moet openbaren buiten op straat wanneer ze hun zin niet krijgen) zijn ze wel van mij.

Vandaag waaide het weer eens hier in het mooie Zwitserse Rijndal en wanneer het hier stormt, want zo kunnen we deze föhnwind wel noemen, dan stormen de kinderen eens een keer niet! Alsof de wind, de storm in hun hoofden wegblaast. En dat is te zien aan de foto’s!

Deze meiden zijn van mij!

En dat verschil in haar. Duo Penotti, er kwamen toch echt twee kleuren uit mijn pottie 🙂

van-mij

Show Full Content
Previous Een wereldbord voor een wereldkind van OxfamNovib
Next Ons Zwitserleven – De weken vliegen voorbij

1 thought on “Deze meiden? Die zijn van mij!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close