Zijn jullie ook nog lang niet klaar met de Minions? Wij ook niet hoor. Inmiddels wordt onze Minions collectie steeds groter. Van mokken tot grote puzzels, wij moeten nog steeds hard lachen om deze wezens.

Via Europosters.nl kan je je Minion verzameling eenvoudig uitbreiden. Ideaal om je kind eens een cadeautje te geven, omdat het bijvoorbeeld vakantie is en je het zelf natuurlijk erg leuk vindt. Maar ook leuk om cadeau te doen aan een vriendje of vriendinnetje of je eigen vrienden, ze zijn er namelijk in verschillende soorten maten en het gaat van poster naar canvas naar hout. Keuze genoeg en in iedere prijsklasse. Dat vinden wij leuk! Zoals je van me gewend bent, zocht ik voor jullie weer wat posters uit. Klik op het plaatje en je kunt de poster naar keuze direct bestellen.

Samen met Europosters.nl geven we deze week 3 Minions-posters weg. Doe nu mee met de actie door een comment achter te laten, en wie weet mag jij 1 van deze 8 leuke Minions posters uitkiezen.

De leukste 8 posters van de Verschrikkelijke ikke/Minions

 

MINIONS

De allereerste poster zou ik heel graag in de keuken willen hebben en die onderste foto, de Abbey Road look-a-like is fantastisch in de donkere gang. De Minions geven direct humor aan een kamer of een ruime. Wat dacht je van de poster met al die minions op de wc? Dan heb je geen boekje meer nodig, je bent uren zoet met het bekijken van deze poster. De blauwe poster is iets voor een jongens of technische kamer. De minions die daar zo in hun uppie staan, die moet je misschien ook wel met zijn drieën of met vier naast elkaar in de kamer plaatsen.

Speaking of… Zou ik niet gewoon in onze 4 lijsten in de speelkamer deze posters hangen? Volgens mij zou dat echt super staan. Dat idee moest natuurlijk gelijk even uitgewerkt worden 🙂 Wat vind jij?

Ps. Vergeet niet mee te doen aan de winactie!

minions-in-de-speelkamer

 

Show Full Content
Previous Zeeland, de provincie van boterbabbelaars en bolussen
Next Dino´s en robots door elkaar. Superleuk!

12 thoughts on “Pas op! De Minions zijn overal!

 1. Lijkt me ontzettend leuk om er eentje te winnen. Ik ben dol op de Minions ook al ben ik al 30 hihi ☺ leuke blog alweer! Vind jou blogs altijd zo leuk en fijn geschreven. ga zo door! ?

 2. Benjamin is groot Minion fan. Zo’n poster lijkt me super om zijn kamertje om te toveren van peuter- naar kleuterkamer. Meneer gaat nu tenslotte al naar de basisschool

 3. Geweldig..

  Hier moet er in september zelfs op getrakteerd worden. Hij heeft de actie van de plus gespaard en is uren zoet met die poppetjes. Zou erg leuk zijn een poster in x
  Zijn kamer.

 4. Leuk om te winnen voor Merel, ze wou de film zo graag zien maar was nog nooit naar de bioscoop geweest. Ze vond het zo eng dat we halverwege maar weer naar huis gegaan zijn ?. Maar de minions zijn nog steeds 1 van haar favorieten vandaag !

 5. Staat super vet! Ik doe mee want mijn man is er zo gek op haha.
  Ja mijn man zeg ik.. Mijn meisje ook wel hoor, maar mijn man nog erger!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close